Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesnek lenni a házastársadba?
A feleségem minden nap felhív a munkahelyemen, mi így szoktuk meg, kérdezem, mi van a gyerekekkel, és megkérdezi, mit kérek vacsira. Ilyenkor általában úgy köszönünk el, hogy "imádlak", vagy hogy "puszi". A kollegáim meg halál bunkón megjegyzik, hogy milyen nyálas dolog ez, én papucs vagyok, de persze mindig leoltom őket.
Nem szoktam kérdezni itt, csak olvasgatni, de erről érdekelne a véleményetek.
A házasság, pláne ha régóta tart (12 éve) már kizárja, hogy igazi szeretet, szerelem legyen a felek között, olyan, hogy várom, hogy mellé fekhessek, hogy beszélgessünk, hogy szeretkezzünk? Hogy lehet megunni valakit, akit szeretsz, aki boldoggá tesz, aki a másik feled? Vagy ezt még több idő mulva következik?
Az emberek többségét tényleg zavarja, ha valaki boldog.
Bár mi még csak pár éve vagyunk együtt a szerelmemmel, de folyton megkapjuk azt, hogy nem illik megpuszilni a másikat mindenki előtt, miért nem bírjuk ki, hogy ne üljünk állandóan egymás mellé (wtf??), meg hogy állandóan egymáson lógunk.. Pedig egyszerűen csak nem bírjuk ki, hogy ne érintsük meg folyton egymást. Nem szoktunk mások előtt nyalakodni és cuppogni illetlenül, csak egy-egy óvatos szájra/arcrapuszi szokott elcsattanni, és természetesen akár hol vagyunk, mindig átkaroljuk egymást vagy megfogjuk egymás kezét, ez mégis mindenkit zavar.
A testvéremnek régebb óta van párja (öt éve), és ő panaszkodik ránk ezügyben a legtöbbet. Legutóbb a párja megirigyelt minket, és viccesen meg akarta puszilgatni a testvéremet, aki szinte undorral az arcán elhúzódott, hogy hagyja már őt, mert ez nem illik..... Kapcsolatuk elején ők is gyakrabban értek egymáshoz, de mára már szinte soha nem látom. Ez lenne a normális? Szerintem nem. Kit érdekel, hogy másnak mi a véleménye? Csak az számít, hogy mi boldogok vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!