Már nem érzem magam szerelmesnek. Mit tegyek?
A párommal 6éve vagyunk együtt,(23N, 26F) van egy gyönyörű kislányunk(ő 5hónapos) .
Nem tudom miért, de mostanában egyre inkább azt érzem hogy nem a párom az akivel le kellene élnem az életem.
Semmi nem történt. Nagyon rendes, törődik a gyerekével és velem is. Egyetlen "hibája" illetve bökkenője a kapcsolatunknak az, hogy ő külföldön dolgozik, 2hetente igaz hazajön, de mégis annyira egyedül érzem magam.
Nekem szükségem lenne társra is és úgy érzem kezdek megzakkani.
Ne értsetek félre, nincs senkim , de néha már úgy érzem egyedül is jobb lenne.
Hazajön akkor számítógépezik, játszik a gyerekkel, aztán szex és ennyi.
Egyáltalán nem érzem azt hogy szeretne, pedig állítja hogy így van.
Nem tudom mit tegyek, tanácstalan vagyok.
Szeretnék boldog életet élni, de úgy érzem vele nem megy.
Köszönöm, hogy elolvastad, ha tudsz kérlek adj tanácsot.
Próbál itthon munkát találni és igen, az megoldást lehet, de sajnos jelenleg esélyünk sincs rá.
Fura, de terhesen nem éreztem ezt. Pedig gyakran van programunk a babával is és egyedül is, amikor sógornőm vigyáz a kicsire.
Igazából a társ hiányzik, olyan rossz ez így.
Én szeretem, de lassan már 3 éve ez megy...
Sajnos van egy hitelünk is, amit még az anyósomék vetettek fel a párommal, de fizetni nem fizetik, bár ez volt megbeszélve, ha az nem lenne akkor nem lenne gond ha itthon kimaradna pár hónap míg állást keres:(
Félreolvastam.
Mielőtt terhes lettem nem volt ez, de akkoriban gyakran kimenten én is vele.
Egy 5 hós picit nem tudok kitenni ilyen útnak, főleg hogy minden körülmény más lenne:(
Szia, én ugyan nem házasságban, de távkapcsolatban élek a párommal és néha hasonló érzések kerülgetnek...
Neked csupán az a bajod, hogy nincs magad mellett a társad...akit szeretsz. Hosszú távon nem lehet bírni a hetente való találkozásokat, a kéthetente való találkozásokról nem is beszélve....gyerek mellett pláne...szerintem az a legjobb megoldás ha itthon keres munkát és együtt lesztek, akkor talán minden helyrejön...
Mi ugyan még nem házasodtunk össze de távkapcsolatban élünk, és azon vagyunk, hogy minél hamarabb összeköltözünk, mert bár fiatalon pár évig lehet nyúzni, hosszútávon nem megoldás a távkapcsolat...
18:12 -el egyetértek.Az én párom is külfőldőn dolgozik,2 éves a lányunk.Értünk dolgozik,szinte fáj a hiánya,hiányzik hogy nem őlel meg mindennap,de ez van,a muszáj az muszáj.
Nyilván vannak időszakok mikor ezt érzed,ezt az ember néha még akkor is érzi ha a párja mellette van.Nekünk is 1,5 havonta vagy 2 havonta van 4 napunk amit itthontőlt,nehéz mindent belesűríteni.Kitartás,ne hagyd hogy a távolság elbizonytalanítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!