Annyira hiányzik a megértés, a baráti kapcsolatok, hogy már attól szerelmesnek érzem magam, ha valakinek hasonló a zenei ízlése, vagy megdicséri a sütit, amit sütöttem. Normális?
Szerintem keress olyan elfolgaltságot, ahol jól érezheted magad! Barátokat is szerezhetsz:) pl, biztos van a közeledben baba-mama klub, vagy hasonló, és már egy "baráttal" mész, a kislányoddal, nem vagy egyedül, könnyebb az ismerkedés. Vagy csak járj el valahova, ahol jólérezheted magad, és önmagad lehetsz.:) Szereted a férjedet, akkor meséld el neki, hogy mit érzel. MEg fogja érteni, és akkor talán még együtt is kereshettek valami elfoglaltságot.
Lassan jön a hideg, lehet menni korizni:) Mozdulj ki, mert egy szerető anyának, és feleségnek is kell egy kis kikapcsolódás.
Testmozgás, vagy bármi elfoglaltság, ami örömet okoz:) Hajrá:D
szia!
Megértelek, az ember alapvető szükséglete a szeretet, megbecsülés, elismerés. Sokan ezt félreértik, mert pl. Te is szeretetben élsz végülis, de az a mély egyetértés, azonosság, érzelmi kényeztetés hiányzik, tehát egy alapvető szükséglet kielégítése csak felszínesen van jelen.
Vigyáznod kell, mert ez gyors segítség nélkül veszélyes, ugyanis az ember képes szerelmes lenni a "szerelembe", azaz hajlamos többet beleképzelni olyan baráti, vagy párkapcsolatba, vagy esetleg csak közeledésbe, melybe egyébként egészséges érzelmi feltöltöttséggel nem tenne.
Én elmennék a helyedbe pszihológushoz ezt megvitatni, ugyanis először magadban kell tisztázni, deffiniálni a dolgokat, és ha ez megvan, akkor már pontosan meg tudod fogalmazni mit vársz pl. a férjedtől, akkor tudjátok ezeket átbeszélni.
Mennyi idős vagy? Dolgozol?
Engem szokott dicsérni a férjem, csak még Gyed-en vagyok itthon, alig beszélek mással, a legnagyobb kikapcsolódásom a bevásárlás. Persze mindenki azt mondja(aki egyáltalán meghallgat) hogy kezdjek hobby-ba, szerezzek barátokat, de gondolom te megérted, hogy kisgyerek mellett ez nem igazán megy.
Anyaság és környéke rövidke sztorik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!