Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha már nem érzem magam szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már nem érzem magam szerelmesnek egy kapcsolatban, csak a szeretet és a tiszteletet, akkor lépni kell?

Figyelt kérdés
ugyanis mi párommal évek óta együtt vagyunk. szeretem, ha nincs velem hiányzik, de úgy érzem, talán már nem vagyok szerelmes. annyira már nem is vonzódom hozzá, bár nagyon szeretek vele lenni, beszélgetni. tisztelem, becsülöm, bármit megtennék érte, de mégsem érzem a szerelemet. ez normális? vagy inkább ideje lépni? és a bizalom nincs meg közöttünk, vannak problémák. de ezt leszámítva, mi a helyzet ilyenkor? előre is köszi! 28/N
2011. márc. 3. 10:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj, mert velem is ez volt. Aztán meg találkoztam egy másikkal, és az aktuális barátom, akit csak tiszteltem, vérig sértődve hagyott ott... Most boldog vagyok a másikkal! :D
2011. márc. 3. 10:46
 2/10 anonim ***** válasza:

OLVASD EL ÉS DÖNTS!

[link]

2011. márc. 3. 10:47
 3/10 anonim válasza:
Lépj,ennek így semmi értelme.
2011. márc. 3. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az alapvető ok, ami miatt léni kell: "és a bizalom nincs meg közöttünk, vannak problémák."
2011. márc. 3. 10:49
 5/10 anonim ***** válasza:
háát nem azért de a tomboló szerelem sosem tart örökké csak van akinek hosszabb ideig tart van akinek nem,aztán már csak a szeretet marad és az öregek így élnek egymás mellett hogy nagy az egymás iránt érzett szeretetük,de a tomboló szerelem úgyis csak egy fellángolás vágyódás a másik teste iránt stb.és ha hiányzik neked plusz szeretsz vele lenni akkor csak továbbfejlődött a szerelmed igaz ez nem olyan izgalmas mint az elején de hát sajnos ilyen a kémia
2011. márc. 3. 10:53
 6/10 anonim ***** válasza:

én is már csak szeretem a barátomat. és én ezt nem bánom. a szerelem ugyanis csak kémia, bárminek is gondoljuk. ezért nem tart a végtelenségig. aki azt állítja, tizen x éve szerelmes, az hazudik. a szerelem előbb utóbb átfordul szeretetbe, és én ettől nem fogom otthagyni a páromat. valaki írta, hogy az öregek, a nagyszülők is szeretetből vannak együtt. fura is lenne, ha 40 év házasság után otthagynák egymást, mert már nem szerelmesek.

szerintem addig legyél a barátoddal, ameddig jó vele. én is ezt teszem. ameddig jó a viszonyunk, megteszünk egymásért dolgokat, hiányzik, és semmi gond nincs a szexuális életünkben sem, addig nem érzem szükségét, hogy szakítsak vele.

2011. márc. 3. 11:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kéne feltétlenül lelépned. Talán sokkal inkább tőled és nem a párodtól függ, hogy mikor múlik el a szerelem, mivel a szerelem csak egy érzés, az érzések pedig túlnyomó többségben el szoktak múlni, át szoktak alakulni. Inkább próbálj hozzá közelebb kerülni, jobban megnyílni, őt jobban megérteni.
2011. márc. 3. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Nehogy szakíts. Ha szeretet és tisztelet meg van akkor hülyeség szakítani. Lehet, hogy szakítás után meg több hónapig boldogtalan lennél és beletelne 1-2 évbe mire újra találnál valami normális srácot. Nagy luxus szakítani azért ha már nem szereted annyira mint régen. Meg kell becsülni ha amúgy meg rendes srác.
2011. márc. 3. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Ex ugy gondolta igen. Szerintem gyerekes felfogás. A szerelem nem tart örökké. Ha mindig a szerelmet hajszolod életed végéig váltogathatod a partnereidet mert a szerelem mindig elmúlik egy idő után. Sokkal fontosabb ami utána következik a mély szeretet, az erős kötődés, ragaszkodás, a közös múlt az együtt átélt öröm bánat összetart.
2011. márc. 3. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon okos dolgokat irtak az előttem hozzászólók, teljesen egyetértek Velük.

Annyit még hozzáfűznék, hogy a szerelmet sokszor újjá lehet éleszteni, vissza lehet hozni a tűzet a kivánást a kapcsolatba. Mi szakitás után fél évvel újra megpróbáltuk, és én jobban beleszerettem igy másodszorra mint első alkalommal. Ha tesztek érte és ügyesek vagytok vissza lehet hozni a lángoló érzelmeket is. Ha a szeretet tisztelet és ragaszkodás egymás iránt megvan akkor ennek van esélye. A bizalom viszont nagyon fontos, mindenképp próbáljátok meg visszaállitani! Ha minden más müködik, a problémákat meg lehet oldani. Nevessetek sokat és élvezzétek egymás társaságát. Kívánom, hogy sikerüljön visszatérni a régi kerékvágásba és boldog legyél Te is a párod mellett újra.

2011. márc. 3. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!