Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesnek lenni a házastársadba?
A feleségem minden nap felhív a munkahelyemen, mi így szoktuk meg, kérdezem, mi van a gyerekekkel, és megkérdezi, mit kérek vacsira. Ilyenkor általában úgy köszönünk el, hogy "imádlak", vagy hogy "puszi". A kollegáim meg halál bunkón megjegyzik, hogy milyen nyálas dolog ez, én papucs vagyok, de persze mindig leoltom őket.
Nem szoktam kérdezni itt, csak olvasgatni, de erről érdekelne a véleményetek.
A házasság, pláne ha régóta tart (12 éve) már kizárja, hogy igazi szeretet, szerelem legyen a felek között, olyan, hogy várom, hogy mellé fekhessek, hogy beszélgessünk, hogy szeretkezzünk? Hogy lehet megunni valakit, akit szeretsz, aki boldoggá tesz, aki a másik feled? Vagy ezt még több idő mulva következik?
A kollégáid csak irigy nyomorultak és semmi több. Teljesen normális hogy szeretitek egymást:) Tán kérdezd meg tőlük hogy nekik miért fáj ha ti így beszéltek egymással...ja, hogy azért mert őket le se szarja a nőjük?:) Ezen nem is csodálkoznék....
Mi a férjemmel csak 4 éve vagyunk együtt de ma is szerelmemnek hív, ölelget, puszikat ad, szeretget a haverjai előtt is...ahogy az elején, és 10 20 év múlva is szerelmesek leszünk és ugyan ilyen lesz a kapcsolatunk.
Csak tudod az igazi érzések, és ha valaki boldog, az irigységre adhat okot, és vannak akiknek az az egyetlen örömük, ha ebbe is beleköthetnek.
Ugyan nem házasság, de 17 év együttélés, és tök szerelmesek vagyunk. :-) Szóval van remény, h nem változik! (Ezt én is csak remélem a továbbiakra, mert nem tudhatjuk. Hozzáteszem, vannak azért néha mélypontok, viták, de az kétségtelen, h szerelemmel szeretjük egymást.)
Egyébként én is azt figyeltem meg, h a kollégáim kajálták a felnagyított történeteimet, amikkel elszórakoztattam őket, és látszott, h nem minden mindig fenékig tejfel. Irigyek az emberek, nem kell előttük élni a szerelmi életünket.
Mi is kb. így csináljuk, csak a párom most felnőtt tanfolyamra jár. Egyszer nem csesztették emiatt, pedig 20-25 éves csoporttársai vannak.
Amit a kollégáid csinálnak az kb. ovi, meg általános sulis kategória.
Megjegyzem az én páromat akkor papucsozták le, mikor nem nézte meg nélkülem a Trónok harcát, hanem várt két órát míg én hazaértem, és együtt néztük meg. WTF? :D
Az a vicces, hogy ők is házasok többségében, és tudom, hogy ők is jól megvannak. Érdekes emberek, de ők ilyenek. Viszont az ziher, hogy nem fogom elhitetni velük, hogy rossz a kapcsolatunk, csak hogy ne dumáljanak, így is páran rá akarnak mozdulni az asszonyra, nem mintha volna esélyük nála.
A múlkor azon röhögtek, hogy mutattak egy képet egy szerintük elég bomba nőről, aki tény, hogy szép volt, de nekem nem az esetem, és rávágtam, hogy az asszony még 2 gyerek után is sokkal szebb, ezen nagyon jót mulattak, addig nem látták még a feleségem, aztán ő jött el értem, mert elromlott a kocsim, és csak néztek.
Mi még zöldfülűként (3 és 1/4 éve együtt, fél éve házasként), de ugyan ezt éljük meg. Munka közben is telefonálunk, napi egyszer. Aki előbb elmegy otthonról üzit hagy a másiknak és akkor is puszival köszön el, ha a másik alszik. Minden este elalvás előtt jóéjt puszi. A szeretlek az is gyakran elhangzik. Nem tudom elképelni, hogy ez valaha is megváltozik. Szerintem csak így lehet...nekünk csak így jó. A többi le van tojva.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!