Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felesegemnel alkoholista lehet?
Figyelt kérdés
Minden este iszik ugy 2 pohar bort vagy egy uveg sort.
Es ma reggel lattam, hogy palinkat ivott a kavehoz (kb 3cl lehetett).
Sokszor mondtam neki, hogy ne igyon, de faradt sokat dolgozik es csak igy tud piheni.
Sajnos en nem dolgozok egy eve (tanulok), ezert a felesegem nem tudja / nem akarja ott hagyni a munkajat amit szinte gyulol.
Keress masmunkat, de igy nehez (10-12 orat dolgozik).
2014. márc. 19. 13:58
21/22 anonim válasza:
Ezek szerint a feleséged eltart min. 2 gyereket, téged, a szüleiteket, ami minimum 2, vagyis minimum 6 emberről gondoskodik egyedül, és te azzal érvelsz, hogy kell az a pénz is? Keress munkát, vazze!!!!!
22/22 anonim válasza:
Te rinyálsz, az asszony meg eltartja a családot. Nekem lesülne a bőr a képemről. És nem az asszony miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!