Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A felesegemnel alkoholista lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felesegemnel alkoholista lehet?

Figyelt kérdés

Minden este iszik ugy 2 pohar bort vagy egy uveg sort.

Es ma reggel lattam, hogy palinkat ivott a kavehoz (kb 3cl lehetett).

Sokszor mondtam neki, hogy ne igyon, de faradt sokat dolgozik es csak igy tud piheni.

Sajnos en nem dolgozok egy eve (tanulok), ezert a felesegem nem tudja / nem akarja ott hagyni a munkajat amit szinte gyulol.

Keress masmunkat, de igy nehez (10-12 orat dolgozik).

2014. márc. 19. 13:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem feltétlen alkoholista, de hogy sokat iszik, az igaz. De meg lehet érteni, stressz, ő tart el titeket, 10-12 óra meló, amit nem is szeret... Nincs irigylésre méltó élete. Talán segíthetnél neki, tanulás mellett is lehet dolgozni, kicsit levehetnéd a válláról a terheket.
2014. márc. 19. 15:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem talaltam munkat, ezert mentem suliba.
2014. márc. 19. 15:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen a gyerekeitekröl gondoskodnotok kell... Mindkettötöknek,felemeled a kicsi segged és elmész dolgozni leveszed a feleséged válláról a terhet, amit már nem bír el- ezért kezdett inni. Egyebként meg az hogy pár ezret spórol azzal, ha nem fog inni nem a legjobb érv, ez szerintem a legkevésbé sem zavarja- söt gondolom úgy érzi, hogy ö ezt most megérdemli...
2014. márc. 19. 15:12
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
Hát a nem találtam munkát azért mentem suliba egy családapától olyan szegényes érv...
2014. márc. 19. 15:13
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a te szüleidet vagy az ö szüleit támogassátok anyagilag? Minden válaszod után egyrejobban csodálkozok, hogy még nem rúgott fenékbe... Tipikusan az az eset, amikor könyebb lenne férj nélkül...
2014. márc. 19. 15:15
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Azt, hogy vannak gyerekeink akikrol gondoskodnunk kell es a szuleinket is tamogatjuk, szamit nekik az az 5-10ezer ft havonta!

Es azt, hogy ez egy atmeneti allapot es majd jobb lesz."

Na basszus, nem lehet semmi szegény nő élete: 10-12 órát dolgozik naponta a gyűlölt munkahelyén, amit nem tud lecserélni, mert egyetlen kereső a családban, a szavaidból minimum 2 gyerek kiderül, a többes számban írt szüleink-ből pedig arra következtetek, hogy még 2 családot támogattok valamilyen szinten és mindezt úgy, hogy a férje otthon ül..!

Apropó, gondolom a tanulásod is kerül azért valamibe......

Abszolút nem csodálom, hogy ki van!

Nehezen hiszem, hogy nem tudnál találni valami kisegítő helyet legalább, bármit, amiből egy kis pénz lenne. Éjszaka is lehet, ha mást, nem, legalább árut feltölteni, el lehet helyezkedni kisebb presztízsű munkákban, igaz, nem igazgató lennél, de legalább valamit vinnél haza.

Te mit csinálsz, mit vállalsz a családodért?

Azt mondod jobb lesz - mégis mikor? Mennyi évig tevezed ezt még? Sok ember tanul és mellette dolgozik is, illetve soh fiatal, nemhogy olyan emberek, akiknek családjuk van! Én ezt nem is tudom, hogy gondolod, ne haragudj, de azért 1 év alatt lehetett volna találni valamamit, ami 0 forintnál többet hoz a konyhára.

Az ital mennyiségével egyelőre nincs nagyobb gond, illetve nem lenne, ha alkalmi lenne, viszont ha valóban MINDEN este megissza, az már probléma, nem beszélve arról, hogy "romlik", abban az értelemben, hogy már a reggelt is azzal kezdi. Ha MINDEN este és már reggel is iszik, azt az állapotot már nem szabad bagatellizálni!

2014. márc. 19. 15:23
 17/22 anonim ***** válasza:
30%

#10 hát ezzel nemhogy reményt, hanem még nagyobb felelősségérzetet raknál csak a vállára, ami amúgy ahogy látszik már így is eléggé terheli.

szóval pont ellenkezőjét váltanád ki, még nagyobb reménytelenségérzetet és még egy poharat.

habár azt felfoghatná magától ésszel, hogy az alkohol csak súlyosbítani fog. ez meg nem a kérdezőn múlik. nyúlhatott volna máshoz is.

2014. márc. 19. 15:28
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

Gyerekek, én ezt most fogtam fel: a "szamit nekik az az 5-10ezer ft havonta" az arra vonatkozott, amit a nő megiszik??!

xdDD

Ezt nem hiszem el, te otthon ülsz, mereszted a segged, azzal a felkiátással, hogy nem találtam munkát, hát megyek tanulni, amit szintén az asszonynak kell anyagilag biztosítani, az életszínvonalad és megélhetésedet szintúgy, a gyerekeitek igényeit is, és ehhez még jön a szülők segítése (félve kérdezem, ez konkrétabban mit jelenthet?)

És még nyitogatod a szád, hogy azért ne igyon, mert az a pénz is hiányzik???!

Ne azért, mert esetleg aggódsz, hogy tönkreteszi az életét és egészségét, hanem mert annyival kevesebb kerül a háztartásba - komolyan úgy érzed, hogy jogod van bármit is szóvá tenni, már ami az anyagiakat illeti?

Azért a fodrászt remélem nem teszed szóvá, bár ezek után ki tudja.....

Remélem időben észbe kap, és kiteszi a szűröd. Nélküled könnyebb lenne, mert már meg ne haragudj, de aki ilyen faramucin gondolkodik, abból kinézem, hogy nem is annyira véletlen, hogy nincs munkája. Egy többgyermekes családapa hogy engedheti meg már magának, hogy 1 éve otthon ül, mint egy húszéves kölyök?!

2014. márc. 19. 15:35
 19/22 anonim ***** válasza:
88%
Nem viselkedsz úgy ahogy egy apának illene, nincs meló akkor mész tanulni? Ez mi?
2014. márc. 19. 15:57
 20/22 anonim ***** válasza:
20%

Beàllok a sorba, mielött lemegy a szàzalékom teljesen-.-

tàmogasd, tartsd el, hordozd a tenyereden, lény feminista!

éljenek a nök, pfuj, férfiak!

2014. márc. 19. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!