Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire életszerű, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire életszerű, hogy a férj akkor vallja be, hogy félrelépett, mikor kiderül, hogy rákos lesz, és a felesége a haláláig vele marad?

Figyelt kérdés

Adott egy kamionos férfi, aki sokszor csalta a feleségét. Az egyik útszéli hölgytől elkaphatott valami fertőzést, amiből kialakult a rák. Mikor kiderült a betegség, a felesége megtudja hogy éveken át csalták. Ennek ellenére az utolsó pillanatig a férjével marad.

Ez életszerű, vagy inkább "mesébe illő"??

(Vannak gyerekek is, de már felnőttek, saját családjuk van)

2014. márc. 19. 13:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Mi ebben a mesébe illő? EDEdig is csalta ezután is fogja, mégsem szólják meg érte.
2014. márc. 19. 13:05
 2/16 anonim ***** válasza:
36%

Gondolom ez csak feltételezés.

Ha az útszéli hölgytől elkapott valamit, az jó eséllyel a feleségének is továbbadhatta.

Ha nem lesz beteg, gondolom ezután is csalta volna. Tehát, ha a feleség helyében lennék, akkor gyerektől függetlenül megmondanám neki, hogy ápolja ezentúl az útszéli hölgyike.

2014. márc. 19. 13:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Milyen útszélitől elkapott fertőzésből lesz rák? :S

És a nő, hogy hogy nem kapta el?

Egyébként valószínűleg tudta a nő, hogy megcsalja a párja és ha eddig nem hagyta el, akkor a betegségben nem fogja már elhagyni.

Kamionosoknál az a ritka, ha valaki nem "útszélizik".

2014. márc. 19. 13:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen fertőzésből lesz rák??? És milyen rák?
2014. márc. 19. 13:17
 5/16 A kérdező kommentje:

Konkrét dolgokat nem tudok, a megcsalt feleség testvére mesélte el nekem.

A férfi közben elhunyt.

Csupán elgondolkoztatott a dolog, ha engem megcsalna a párom, és be is vallja, hogy éveken keresztül megcsalt, kitenném a szűrét.

Ápolja az, akivel megcsalt.

2014. márc. 19. 13:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább mesébe illő, mint hihető. Egyrészt azért, mert nemi betegségből nem lesz rák, csak fertőzés amit a feleségének átad. Ott már borul a mutatvány. Ha elkap egy ilyen nyavalyát, akkor a nőgyógyász felvilágosítja anyukát, anyuka lapátra teszi apukát, és mindenki boldog. Az, hogy rákos, ki se derül.

A kamionosoknál meg nem kevés az olyan aki nem útszélizik, inkább mondanám, hogy van egy-kettő aki igen. Esetleg az áll meg az útszélén, aki 5-6 hetente jár haza. A sofőrök nagy része hétvégente otthon van. 5 napot meg kibír még a legnagyobb csődör is. Na jó az nem, de nem az az általános.

2014. márc. 19. 13:19
 7/16 A kérdező kommentje:
A szájában voltak rákos sejtek, többször műtötték. A férfi mondta azt, hogy az útszéli hölgytől kapott el valami száj-fertőzést, és abból alakult ki a rák. (Nekem ez is fura, de nem vagyok orvos, én így hallottam)
2014. márc. 19. 13:20
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Szigorúan a vastag betűs kérdésre válaszolva: teljesen életszerű. Ezek szerint a férj úgy érezte, hogy ez a "bűn" nyomja a lelkiismeretét és azért vallotta be, mert valójában szereti a feleségét, tehát tőle várt "megbocsájtást". Az más kérdés, hogy rosszul tette-e, mert rosszul tette, hiszen ezzel nagy fájdalmat okozott vele a feleségének. A feleség részéről a haláláig való vele maradás szintén életszerű, mert ezek szerint a szerette a férjét annyira, hogy ezt is megbocsássa és ne nehezítse meg a haldoklást.
2014. márc. 19. 13:35
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

HPV-ből lehet száj, gége daganat néhány év alatt.

Elképzelhető a történet, hogy haláláig vele marad, ettől függetlenül. Vannak nők akik sokkal többet tűrnek, tehát számomra nem hihetetlen a történet.

2014. márc. 19. 13:35
 10/16 anonim válasza:
21%
Lelehet pontozni, de az élet visszaadta neki.
2014. márc. 19. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!