Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Leszedetned" a tetovalasod?
Fiatalon a parom nevet egy diszkret igenyes tetovassal a bokam ala varattam. Ennek mar tiz eve, azota ferjhez mentem.
Idonkent szoba kerul, hogy tuntessem el.
En nem szeretnem es nem a fiu miatt.
Szep es a nev sem annyira feltuno (az egesz tetovalas sem nagy!) .
Teged zavarna ha a feleseged bokajara egy ferfi neve lenne tetovalva ?
Nem a kérdezőt akarom védeni, de nem csak egy neves tetkóval emlékezhetünk az exre, hanem akár egy mintával is aminek számunkra jelentősége van.
Minden esetre engem is zavarna, de rajtam is van olyan tetoválás ami a volt páromra emlékeztet. Talán maga a név azért zavaróbb mert személyesebbé teszi számára. Ha ennyit jelent neki akkor vagy szedesd le vagy varrass rá fedő tetoválást.
Le nem szedetném, mert kvára fáj és nagyon szerencsésnek és 'jó bőrűnek' kell lenni ahhoz, hogy ne nagyon láttszon meg a helye (mert mindenképp látszani fog). Rávarratnék vmi szépet, pl. egy rózsafej ilyen kis 'cirkalmak' közt nagyon szép tud lenni, és az ízléses is. Olcsóbb is, mint a leszedetés, kevésbé és rövidebb ideig fáj (a leszedés több alkalmas), és esztétikusabb is lesz a végeredmény.
És igen, nagyon zavarna.
Nekem a megismerkedésünk dátuma van római számokkal a csuklómon, nem bántam meg, de azóta el is vett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!