Milyen tetoválásod van és hol?
Hány évesen csináltattad? Nem bántad meg?
Ha még nincs, milyet szeretnél és hova?
Az egyik a bal csuklómon van (belső felén) egy saját magam alkotott horoszkóp tetkó. Nagyon jól néz ki.
A másik a jobb alkaromon (kívül) van egy fekete-fehér saját magam rajzolt matyó virág olyan 10-12 centis.
Nem bántam meg egyiket sem.
Még egyet szeretnék a lábamra, de úgy hogy a lábfejemen kezdődjön, és oldalt menjen az alsó lábszáramon. Még töröm a fejem, és rajzolgatom az elképzelésemet, de eddig még nem rajzoltam meg azt ami igazán bejönne.
Ja! Mindkét tetkómat 41-42 évesen csináltattam.
42/N
Hátamon egy csipke minta, jobb lapockától megy lefelé bal oldalra. Bal mellem alatt egy "This too shall pass" felirat.
A nyakamon két kisebb angyalszárny.
Bal lábamon egy kislány aki elereszt egy lufit, jobb lábamon a lufi.
A csipke mintát azért csináltattam, mert tetszett.
A bal mellem alatti feliratot, azért mert szinte mindig negatív energia vesz körül, amint túl kell lépnem.
Az angyalszárnyakat abból adódóan, hogy az ördögi viselkedésem ellenére, egy angyal vagyok :)
A lufis kislányt pedig azért, hogy attól, hogy néha nem jönnek össze az álmaim még nem feltétlenül kell feladnom, hanem nyújtózkodnom kell értük.
17 évesen csináltattam mindet, nem bántam meg egyiket sem. :)
2 tetoválásom van.
Az egyik a vállamon, egy esernyő (imádom az esernyőket)
A másik az belső alkaromon egy szöveg:
" Minden embernek megvan a maga útja, csak el kell fogadnia és követnie kell."
Magyarul van írva.
Nem bántam meg, és amikor látják a kollégáim, vagy új kolléga, barát vesz körül mindig megkérdezik mi van ráírva mert nem értik, és csodaszép írásnak tartják. Külföldön élek, és kint a magyar szöveg ugyanolyan egzotikus, szép, érdekes mint otthoniaknak az angol, kínai vagy bármilyen nyelv..
25 éves voltam amikor meglettek a tetkóim
38/N
ma 21:21
Nekem is lufis lány tetkóm van..
21 éves voltam amikor csináltattam, és ma már nagyon-nagyon bánom.
Hogy miért?
Mert tucat tetkó lett belőle, szinte mindig belebotlok olyanokba akiknek hasonló tetoválásuk van.
Engem ez nagyon zavar, mert így semmi egyediség nincs benne. Nem sokára leszedetem.
26/N
Én ilyet még nem láttam, mint a tiéd :)
Az enyém nagyon más.:)
Már 18 éves korom óta szerettem volna tetoválást csináltatni, de akkor mindenki lebeszélt róla a szokásos szöveggel, hogy "most ugyan tetszik, de mi lesz majd ha már nem fog...stb" Akkor a vállamra akartam volna vagy egy pókot, vagy egy skorpiót. Ha megcsináltattam volna a mai napig tetszene, de végül nem bántam meg, hogy akkor nem varrattam magamra.
Pár hónapja a jobb alkaromra tetováltattam a nevem kezdőbetűjét. Az indok pedig az, hogy ez emlékeztet engem arra hogy ne foglalkozzak a hamis barátokkal, hanem csak magammal törődjek. Egyenlőre nem bántam meg, és ez szerintem így is marad.
Következő tervem, a bal alkaromra tetováltatni a kedvenc együttesem nevét. Ha nem jön közbe semmi, talán pár hónap múlva ez is elkészül majd. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!