Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen tetoválásod van és hol?

Milyen tetoválásod van és hol?

Figyelt kérdés

Hány évesen csináltattad? Nem bántad meg?

Ha még nincs, milyet szeretnél és hova?

2014. jan. 12. 20:30
1 2
 11/13 *fánika* válasza:
13:30-as! Megmutatod privátban az elefántodat? Ha igen, én is megmutatom az enyémet. (persze csak, ha érdekel :P )
2014. jan. 15. 15:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Ú-ú remélem még nem késtem le!Semmim nincs még, de amint lesz rá lé...

Tervem egy teljes hátas varrat, ami az egész világnézetemet jelképezné. Középen egy zászlórúd (rajta : work, study organise! felirat vagy ugyan ez németül) két oldalra nyúló zászlóval. A felirat rajta vagy Anarachism vagy Libertad (valszeg utóbbi, mert az első túlságosan egyértelmű) E fölött egy félkör alakban : "Veritas omnia vincit" Ezzel a hátam két részre lesz osztva ami a személyiségem illetve az életem kettősét jelképezné.

Bal oldalra különböző munkásmozgalmi jelképeket szeretnék. Keresztbe tett kalapácsokat, fekete zászlót és csillagot, egy vonuló tüntetést, antikapitalista jelképeket.

A másik oldalra a kedvenc tudományaimat jelképező motívumok. Történelem abból is főleg a historiográfia és a kliometria. Az idegen nyelvek és Európa iránti szeretetem is ide kerülne. A naprendszer modellje, Vitruvius-tanulmány (női változatban).Egy csésze tea :D Egy atom és a Greenpeace vagy a WWF jelképe.

Az egészet be szeretném hálózni valamilyen zöld motívummal, illetve hangjegyekkel, utóbbiak nem csak mert mindkét oldalt egy bizonyos zenestílus támogat, de ezek a kis jelek azokat a cselekedeteimet is mutatnák, amikre nem lehetek büszke, és el kell magam tőlük határolódnom.

Nahát ez a terv aztán lehet hogy csak egy nagy semmi lesz belőle. Nem néztem pontosan utána, de amennyit sikerült kiderítenem, hogy ez így többe kerül majd mint amennyi pénzt egy összegben láttam eddig XD

2014. jan. 30. 08:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy Animal Rescue felirat bal alkaron a cicám tappancsának lenyomatával, gondolom ezt nem kell magyaráznom. Egy őszies levél jobb alkaron egy fémes hatású pentagrammával.. mert egy erdő mellett születtem, ott nőttem fel, és megrögzött természetvédő vagyok, és tisztelem a régi pogányok természetközeli nézeteit. Egy borostyánleveles inda a hátamon végig, ez folyamatban van, mellette lepkék, azok jelképezik a családom, a vérvonalam tagjait. Nem bántam meg őket és valószínűleg soha nem is fogom. Átgondolt ötletek, saját tervezés.
2014. jan. 30. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!