Van olyan tetoválásod, amit azért varrattál, mert átestél valamin, megküzdöttél egy hatalmas dologgal és ezzel is meg akartad erősíteni magad?
Figyelt kérdés
Esetleg ha ránézel motivációt ad?
Mi az a motívum és mi miatt raktad fel?
2013. okt. 28. 17:37
1/2 anonim válasza:
Én majd a "Stairway To Heaven" c. Led Zeppelin nóta pár sorát szeretném magamra varratni. Édesapám kedvenc száma volt, aki sajnos most nyáron hunyt el. Egészen kivételes apa-lánya kapcsolatunk volt, s bár a szívemben örökre megmarad, így is szeretnék megemlékezni róla.
2/2 anonim válasza:
Persze, ezért tetováltattam lassan egy éve :)
Bal oldalamon, a bordámon (melltartó vízszintes 'pántja' alatt pár centivel) van két szó: enyém vagy.
Tisztában vagyok vele, hogy 'ellentmondásos', de a Bibliából, egy igerészből van ez a két szó. A hitre jutásom miatt tetováltattam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!