Neked mit jelképez a tetoválásod?
én az elsőtől szívesen látnék fotót!:)
Nekem egy tappancs van, az állatok iránti szeretetet jelképezi.
Egyszer egy társaságban beszélgetés közben szóba került, hogy milyen jó volna, ha nekem is lehetne egyszer egy kis házikóm, ami csak az enyém. Tudjátok olyan kis aranyos kulapintyó"-féle. Akkor gyorsan elhatároztam, hogy feltetováltatom ezt a házikónevet, hogy el ne felejtsem. A "punnyadt fickó" viszont még abból az id ő b ő l származik, amikor még nem voltam ilyen zorkó és eléggé le voltam lakva karilag is. Akkor határoztam el, hogy magamra varratom ezt a feliratot, annak érdekében, hogy mindig emlékezzek rá és ezáltal jobban ösztönözzön edzés közben.
Éhes jabba: Nagyon szeretem a hasamat, imádok jókat zabálni. A Jabba a hatalmas étvágyamra és az óriás termetemre utal.
Lator: Előfordul, hogy bűnös dolgokat teszek és olyankor elragadtatom magam.
ET: Olyan aranyos, kedves kis lény. Sajnos az én ujjam nem világít, de nagyon szeretnék hasonlítani rá.
Star Wars: A kedvenc filmem. F ő leg a Darth Vader tetszik, ő nagyon zorall csávó.
Zorall Killer: Ezt az ellenfeleim megfélemlítésére tetováltattam magamra, hogyha harc közben látják, mindig tudják kivel állnak szemben.
:D
Nekem nincs, remélem nem baj, ha írok.
Vállamra szeretnék, négy darab láb és egy farkinca nyomot, egy patkány nyomát, ahogy a vállamon ül. Nem kell semmit megfejteni, nagyon szeretem a patkányokat, és szeretném, ha egyszer látható formában is megjelenne a "nyom", amit bennem hagyott ez a faj, és egyelőre egy konkrét háziállat -mert még szeretnék tartani patkányt :) .
Valami ilyesmit képzeltem el: [link]
Ááá, a Tatoo magazinban volt a csóka! Pont úgy néz ki, mintha - amikor belövi magát - a haverjai random rávarrnának valami baromságot kitolásból! Mert ilyen állat nem létezik!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!