Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok ahhoz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, ha a férjetek/feleségetek azzal az ötlettel állna elő, hogy egy hosszú hétvégét egyedül szeretne eltölteni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 23:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
56%

Akkor lehet, hogy mégis jó volt hallani egy férj véleményét? Senki sem tökéletes, és talán ti, és mi sem. Ha bizonytalan vagy akkor úgy tedd, ahogy a feleségem tette. Menjetek el együtt, a gyerek(ek) nélkül. Biztos örülnek, ha a nagyinál lehetnek pár napig.

36F

2014. márc. 13. 01:00
 32/66 mustafa33 ***** válasza:
58%

23, és hasonló gondolkozásúak. Az eszetekbe sem jut hogy olyan helyre megy ahol valóban egydül lesz. Hogy egy szállodában egész nap sőt három napig nem kell kimenni a szobájából ha magányra vágyik? Hogy aki magányra vágyik az nem egy zajos bárban piheg?

Vannak a világban kolostorok ahol éppen erre az emberi természetes igényre gondolnak és ott lehet tölteni akár néhány napot akár egy hetet is csödben magányban. A budhista kolostorokban ez régi dolog, divat ezért Japánba menni. De a keresztény országokban is, férfiaknak szerzeteskolostorban, nőknek apácáknál. Ha jól tudom spanyolországban, franciaországban és olaszországban van ilyen, kevés pénzér kolostori cella és közö étkezés, nem kötelezően a liturgiákon és közös imádkozásokon és elmélkedéseken is részt vehet. Úgy tudom már magyarországi kolostorokban is működik ez.

Ilyen estben is féltékenykednétek?

2014. márc. 13. 01:01
 33/66 anonim ***** válasza:
23%

Bocs. :-)

Mi 16 éve megyünk mindenhova együtt, és a feleségem 10 éve van itthon egyedül a gyerekekkel. Azóta munkahelyen is csak akkor járt, ha elvittem magammal.

36F

2014. márc. 13. 01:02
 34/66 A kérdező kommentje:

Persze hogy jó volt hallani, pont azért jutott annyi minden az eszembe róla :-) Köszönöm!

Persze a többieknek is!

2014. márc. 13. 01:02
 35/66 anonim ***** válasza:
79%
30: Te mész vele mindig mindenhova, ahova csak megy?
2014. márc. 13. 01:06
 36/66 anonim ***** válasza:
83%

33: Ő.

De Te mész nélküle is munkába meg máshova is.

Nem?

2014. márc. 13. 01:07
 37/66 A kérdező kommentje:
57 százalékos - Még egy kérdés, 16 év után nem bízol annyira a feleségedben, hogy két napot egyedül tud úgy is tölteni, hogy meg ne csaljon közben?
 38/66 anonim ***** válasza:
33%

Ha valaki, valakit tényleg szeret ahhoz ragaszkodik.

"Aki nem fél senkitől, és semmitől, az nem szeret senkit, és semmit."

Addig jó, amíg a párunk féltékeny, mert az a szeretet jele.

Ha valaki nem féltékeny az nem szeret.

Én így gondolom, és sokan mások is, de nem általánosítok.

36F

39/66 A kérdező kommentje:
Ezzel nem tudok egyetérteni. Nálam a féltékenység a bizalmatlanság jele. És egy bizalom nélküli kapcsolat nem ér semmit.
2014. márc. 13. 01:09
 40/66 anonim ***** válasza:
37%

#17 Mint írtam 10éve szinte minden napjának a felét egyedül tölti, amíg a gyerekek, és én elvagyunk. Ekkor akár pasizhatna is.

#36 Az hagyján, hogy nélküle megyek dolgozni, bár többször elvittem már, de Ő is egyedül jár boltba, óvodába, iskolába...

2014. márc. 13. 01:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!