Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz, ha a férjetek/feleségetek azzal az ötlettel állna elő, hogy egy hosszú hétvégét egyedül szeretne eltölteni?
Szerintem teljesen normális, hogy valakinek néha van igénye arra, hogy egy kicsit magába forduljon, magára figyeljen.
Vagy hogy szórakozzon úgy a barátaival, hogy nem kell az órát néznie.
Én 3,5 évig voltam otthon mert egymás után jöttek a gyerekek, utána munka, állandó rohanás, készenlét.
Lehet megkövezni, de amikor 5 napos céges tanfolyamra küldtek külföldre és ez úgy esett, hogy csütörtök reggeltől hétfő estig és közbe esett a hétvége, én nagyon élveztem azt, hogy úgy tudok sétálni, hogy nem kell 100%ban koncentrálnom, hogy a kicsi ne szaladjon el, a nagy szól-e időben ha pisilni kell és ne csak a játékbolt kirakata előtt ragadjunk le, hanem meg tudjak nézni egy ruhát, vagy nyugodtan bemehessek egy boltba és felpróbáljak egy melltartót. Azt is élveztem, hogy este elnyúlhatok az ágyon és keresztrejtvényt fejthetek anélkül, hogy valaki csillagocskákat meg babafejeket rajzoljon a kis kockákba. Utána pedig jó volt feltöltődve visszamenni a gyerekekhez.
Kell néha egy kis kikapcsolódás, nem kell mindig egymás s...ggébe bújva létezni.
#13 Azért, mert már nem vagyok biztos a hűségében. Na jó, nem bírnám ki.
#18 Azt írod "most".
Próbálok a kérdésnél maradni, bár látom, hogy nem divat.
Azt hittem a párod akar elmenni. Saját szemszögből érthetetlen, hogy miért nem akar elengedni a másik, vagy mitől fél.
Képzeld el, hogy elmentél. Este ülsz egy kellemes helyen, elmélkedsz. Majd odamegy hozzád egy nagyon jó, kedves, aranyos, blablabla... férfi. És 100%, hogy nem fogja megtudni senki, ha lefekszel vele. Különben is, csak egy alkalom, tudsz titkot tartani. Tűzbe mernéd tenni a kezed, hogy hűséges tudnál maradni, ebben, és minden más helyzetben???
A másik, ugyanez a szituáció, azzal a különbséggel, hogy nem tudod lerázni, vagy többen vannak. Kényszerítenek "valamire", amit te tényleg nem akarsz, de hiába tiltakozol megtörténik. Ilyenkor mi van???
Ezek a legelső dolgok, amik lefutnak egy szerető férj fejében.
Az első esetben megcsalod, előbb - utóbb kiderül, lehet hazudni, de érezni fogja. Válás.
A második esetben kételkedni fog, hogy nem-e csak neki mondod, hogy te nem akartad, és igazából akartad. A feljelentés nem oszlatja a kételyeket. Mindemellett megőrül a tudattól, hogy nem volt ott, hogy megvédjen, mert ha ott lett volna, akkor biztos nem válsz szabad prédává.
Ne értsél félre, én nem tudom megítélni, hogy jogos-e az igényed, és nem is vitatom. Csak próbáltam megfogalmazni a dolgot a saját magam, a férj szemszögéből.
36F
23: Azért a hosszú hétvége nem egyenlő azzal, hogy egyedül üldögél az ember egy bárban és iszik, aztán meg felszedik.
Tölts el pár évet egyhuzamban úgy, hogy 100% készenlétben állsz a nap 24 órájában, heti 7 nap, és még nyugodtan kakilni se tudsz, mert tuti hogy az az a pillanat, amikor az addig békésen játszó gyerek odacsípi az ujját az ajtórésbe és sikoltozik vagy a fakanállal kezdi el verni a tévé képernyőjét.
Amikor én egy picit kiszabadultam, akkor a legkevésbé sem a d.gáson járt az eszem. De persze mindenki magából indul ki...
XD
Ha egy nő el akar vonulni, akkor a férje arra gondol, hogy vagy lefekszik valakivel, vagy megerőszakolják?
Nem fojtasz el te valamit?
Ja és kedves 23-as megmondjam miért nem szeretik a férfiak, ha a feleségük hosszú hétvégére megy? Mert akkor ők maradnak a gyerekkel, azt meg 100-ból ha egy apa ha bírja és meg tud oldani mindent. Ismerős párnál is előtte anyuka megfőz, kitakarít, bevásárol, kikészíti a ruhákat kivasalva, hogy apukának ne legyen gondja semmire... Apuka bezzeg mehet amikor akar mert az neki JÁR.
Egyrészt magatokból indultok ki, hogy egy lehetőséget nem szalasztanátok el ha valaki lefeküdne veletek, másrészt meg nem akartok 48 órán át folyamatos készenlétben lenni és a gyerekkel foglalkozni.
23-as, jajjj, erről most nagyon sok minden az eszembe jutott, le is írom, bár valószínűleg elég összefüggéstelen lesz...
1. ez a Te szemszögedből még érthető is talán
2. ha ennyire nem bízol a párodban, akkor miért vagy vele?
3. gondolod, aki meg akarja csalni a párját, az nem talál rá kevésbé gyanús alkalmat?
4. ennyire rossz véleménnyel vagy a nőkről, hogy szerinted ilyen kevés is elég nekik a megcsaláshoz?
5. nem vagyok egy férfiak álma, szóval el sem tudom képzelni, hogy bármelyik is előforduljon
Ha ez mind igaz, és ennyire biztos vagy magadban, és a párodban, akkor miért jutott eszedbe kiírni egy ilyen kérdést? Vagy esetleg, valahol belül mégis bizonytalan vagy??
Igen mindenki magából indul ki. És mint írtam, nem vitatom, hogy jogos a pihenő.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!