Egyedül ilyen hosszú útra elmennétek?
Figyelt kérdés
Egyedül mennék el Nizza-ba de úgy hogy megállnék Verona,Milánó,San Marino,Firenze,Velence,Pisa-ban megnézni ezeket a helyeket.Nincs olyan aki jönne velem mert az ismerőseim nem szeretnek ennyit nézelődni de én még soha nem voltam ezeken a helyeken és végig szeretném járni autóval.Ti elmennétek egyedül?2013. okt. 30. 23:38
2/9 anonim válasza:
Ha lenne elég pénzem üzemanyagra, kajára, ha szükséges autószerelésre, meg talán szállásra, akkor simán.
Bár nálam a szállás nem is annyira létszükség én elalszok az autóban is, főleg ha elég nagy és mindenre van hely, zuhanyzási lehetőség meg minden autópálya pihenőnél kell hogy legyen, csak a kamionosokat kell meggyőzni, de ide haza ha nem kamionos az ember és csak egyszerű utazó, akkor 2 szál cigiért vagy 1 üveg sörért vagy valami kajáért már simán használhatsz mindent.
De én azért meggondolnám az egyedül való utazást, mert én bírom az egyedül létet, de hosszú távon már belefáradnék.
3/9 anonim válasza:
Nem hiszem, elég unalmas lehet egyedül utazni.
4/9 anonim válasza:
Én is egyedül utazgatok. Szal mennék. Néha rossz, de rengeteg előnye van annak is ha egyedül van az ember.
5/9 anonim válasza:
Nem. Imádok utazni, várost nézni, de én egyedül nem vállalnám be.
6/9 anonim válasza:
Biztos bevállalnám,ha lenne rá keret.
7/9 anonim válasza:
Ha lenne rá pénz nem lenne kérdés!
8/9 anonim válasza:
Nem mennék egyedül, úgy elég unalmas, meg úgy ha valami baj történik az ember nem számíthat senkire csak idegenekre. Egyedül maximum Magyarországon utazgatnék szívesen.
9/9 anonim válasza:
Simán elmehetsz egyedül. Igazából ha csak nézelődni akarsz, olaszul sem kell tudnod. Itthon felmész az autópályára, és a felsorolt városokon előtt le sem kell jönnöd a pályáról. CSAK MŰSZAKILAG JÓ ÁLLAPOTÚ AUTÓVAL INDULJ EL! Arra is készülj fel, hogy az Olasz autópályán fizetőkapuk vannak és annyiért fizetsz amennyit mész a pályán, de méregdrága. Ha autópályán megállsz aludni akkor csak kivilágított helyen állj meg, sötét szarokba ne állj be, mert mennek a rablások rendesen. Szóval menyél nyugodtan, én is imádok utazgatni autóval! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!