Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmennétek igy? (Kérdésed túl...

Elmennétek igy? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Az utcánka van egy vendéglő, ahol lesz egy kis buli és nagyon szeretnék ha mennénk, meg persze én nekem is jó lenne egyet bulizni! A pici 6 hetes lesz vasárnap, anyóssal egy udvarban lakunk ő vigyázna rá ha elmennénk. Max 3 4 órára...többre nem. Ha vmi baj van 5 perc sincs és itthon vagyunk! Estére tápszert kap mert sajna este nincs tejem...!

Szóval ti igy elmennétek bulizni?

2010. nov. 19. 14:11
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
33%

Hát én nem, mert annyira pici még...

De lehet én nem vagyok elég laza:)

Boldog babázást

2010. nov. 19. 14:13
 2/32 anonim ***** válasza:
47%

Elmennék, szeritem te is menj nyugodtan, kell egy kis kikapcsolódás.

Viszont olyan nincs, hogy nappal van és este nincs teje valakinek. A tej szoptatás közben termelődik és nem a nap folyamán. A tejleadó reflexet a baba szopija váltja ki. Este sokkal kevesebb a tej, ami termelődik, de cserébe sokkal zsírosabb és táplálóbb is. Én nem tápszerezném, inkább fejj és több tejed lesz.

2010. nov. 19. 14:14
 3/32 anonim ***** válasza:
33%
6 hetes? Még annyira pici, én sem hagynám otthon.
 4/32 anonim ***** válasza:
50%
Szia! Hát mostani fejemmel azt mondom hogy mennék, mert már 20 hónapos a kislányom. Most elmennék simán, viszont míg olyan pici volt mint neked nem mentem volna. De ha úgy érzed hogy menned kell akkor ne hagyd ki, mindenki máshogy érzi.
 5/32 anonim ***** válasza:
50%

elmennék,pár óra alatt nem lesz baja,ott vagy közel és a nagyi vigyáz rá (feltéve ha megbizható nagyi)

közben meg hazacsöröghetsz hogy oké-e minden

2010. nov. 19. 14:16
 6/32 anonim ***** válasza:
28%

Kedves szoptatós válaszoló!

Nem szoptatós kérdés,úgyhogy kérlek ne okoskodj!

Én nem mentem volna mikor ennyi idős volt a babám de most ahogy írod nagyon jól hangzik a dolog,próbáld meg,ha elmész úgyis majd érezni fogod hogy jó helyen vagy-e vagy sem:-)))

2010. nov. 19. 14:20
 7/32 anonim ***** válasza:
65%
elmennék, pont azért, mert pillanatok alatt otthon lehetek
 8/32 A kérdező kommentje:

Megbizható a nagyi...!

Tényleg elfogy...! Este nagyon szeret cicin lenni, igy 6 tól 7 ig rajtam csüng, és a végére már elfogy:(! Tiszta ideg lesz...rángatózik, ki be kapkodja, és sir! Utána még be tud vágni egy 50 60 mili tápszert!:(

9/32 anonim ***** válasza:
29%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:20

Semmi közöd ahhoz, hogy mit írok, NEM NEKED ÍRTAM TE NAGYOKOS BAROM, HANEM A KÉRDEZŐNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. nov. 19. 14:31
 10/32 anonim ***** válasza:
simán elmennék:)
2010. nov. 19. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!