Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmennétek igy? (Kérdésed túl...

Elmennétek igy? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Az utcánka van egy vendéglő, ahol lesz egy kis buli és nagyon szeretnék ha mennénk, meg persze én nekem is jó lenne egyet bulizni! A pici 6 hetes lesz vasárnap, anyóssal egy udvarban lakunk ő vigyázna rá ha elmennénk. Max 3 4 órára...többre nem. Ha vmi baj van 5 perc sincs és itthon vagyunk! Estére tápszert kap mert sajna este nincs tejem...!

Szóval ti igy elmennétek bulizni?

2010. nov. 19. 14:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
73%
Hát akkor meg végképp menj el ha úgy érzed kezdesz begolyózni!Én semmi kivetnivalót nem találok ebben,ráadásul ott vagy a közelbe bármikor hazaugorhatsz!Kell a lelki feltőtödés és meglátod másnap teljesen másképp fogod látni a világot és ezt a babád is megfogja érezni!Boldog anya=boldog baba!
2010. nov. 19. 15:59
 22/32 anonim ***** válasza:

A lányom 7 napos volt mikor el kellett mennem itthonról egy pár órára(max 3.)

Semmi baja nem lett, az apja és a nagyi vigyázott rá, és bár nekem muszáj volt mennem akkor, de be kell valljam szülés után nekem nagyon jót tett egy kicsit egyedül sétálni.

Én elmennék, van telefon, hamar haza tudsz érni.

2010. nov. 19. 16:03
 23/32 anonim ***** válasza:
73%

a babának is jobb ha az anyja boldog

és ehhez néha ki kell kapcsolódni

2010. nov. 19. 16:54
 24/32 anonim ***** válasza:
24%

"muszáj mennem mert kezdek bebolondulni..."

Mibe? Ne haragudj, nem bántani akarlak, de ha egy 6 hetes baba mellett kezdesz begolyózni, akkor mi lesz később? Most még szinte csak eszik meg alszik...

2010. nov. 19. 18:58
 25/32 anonim ***** válasza:
Talán abba, hogy 1,5 hónapja egy percet sem töltött házon kívül, a babája nélkül. Nem mindenkinek megy ez olyan könnyen! Én megértem a kérdezőt.
2010. nov. 19. 18:59
 26/32 A kérdező kommentje:
Plusz nem minden baba eszik alszik...ő pl ha felkelek felkel, mikor lefekszem akkor alszik velem...ha napközben esetleg elalszik a kezembe és beteszem v kiságyba v mi ágyunkba azonnal felébred!! és mivel nem tarthatom egész nap a kezembe igy sokat sir és egész nap fent van!!! Nem minden csecsemő alszik egész nap!!!
2010. nov. 19. 19:04
 27/32 anonim ***** válasza:
57%

Igaza volt, aki írta, több tej biztos nem lesz a tápszertől.

Én egyébként elmennék:-)))))

2010. nov. 19. 19:36
 28/32 anonim ***** válasza:
47%
ne haragudj, de én ezt meg sem kérdeztem volna. Minden feltétel adott ahhoz, hogy elmenjetek, érezzétek jól magatokat. Mit kell ezen túlbonyolítani? Ilyen pici baba mellett ugyan én nem voltam el,de bármilyen lehetőség jól jött, bármikor mentünk valahova. Én nem hagynám ki a lehetőséget.
2010. nov. 19. 20:42
 29/32 anonim ***** válasza:
49%
mi az hogy nem tarthatod kezedben egész nap és sír? Én már nyolc hónapja fogom a fiamat, semmi mást nem csinálok. Második gyerek, nem azért szúrtam el, mert túl sok időm volt, de ez van. Akkor sem hagynám bőgni. Menj, ha elfáradtál, mindenkinek jár valami. Mennék egyet én is, de még nem merek. Nem örökérvényű ez az állapot, nem kell azthinni. Olyan gyorsan nőnek, közhely, de így van.
2010. nov. 20. 11:38
 30/32 anonim ***** válasza:
34%

Elég változatosak a válaszok.

Ne haragudj, de szerintem túlzás, ha 6 hetes gyermeked mellett azt mondod, hogy kezdesz kiborulni. Mi lesz később? Tudnod kellett, legalábbis fel kellett készülnöd arra, hogy mi vár rád/rátok, nem? Ha 5-6 hónapos lenne a babád, akkor megérteném, hogy ilyen gondod van, de most???

2010. nov. 22. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!