Elmennétek igy? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Az utcánka van egy vendéglő, ahol lesz egy kis buli és nagyon szeretnék ha mennénk, meg persze én nekem is jó lenne egyet bulizni! A pici 6 hetes lesz vasárnap, anyóssal egy udvarban lakunk ő vigyázna rá ha elmennénk. Max 3 4 órára...többre nem. Ha vmi baj van 5 perc sincs és itthon vagyunk! Estére tápszert kap mert sajna este nincs tejem...!
Szóval ti igy elmennétek bulizni?
A lányom 7 napos volt mikor el kellett mennem itthonról egy pár órára(max 3.)
Semmi baja nem lett, az apja és a nagyi vigyázott rá, és bár nekem muszáj volt mennem akkor, de be kell valljam szülés után nekem nagyon jót tett egy kicsit egyedül sétálni.
Én elmennék, van telefon, hamar haza tudsz érni.
a babának is jobb ha az anyja boldog
és ehhez néha ki kell kapcsolódni
"muszáj mennem mert kezdek bebolondulni..."
Mibe? Ne haragudj, nem bántani akarlak, de ha egy 6 hetes baba mellett kezdesz begolyózni, akkor mi lesz később? Most még szinte csak eszik meg alszik...
Igaza volt, aki írta, több tej biztos nem lesz a tápszertől.
Én egyébként elmennék:-)))))
Elég változatosak a válaszok.
Ne haragudj, de szerintem túlzás, ha 6 hetes gyermeked mellett azt mondod, hogy kezdesz kiborulni. Mi lesz később? Tudnod kellett, legalábbis fel kellett készülnöd arra, hogy mi vár rád/rátok, nem? Ha 5-6 hónapos lenne a babád, akkor megérteném, hogy ilyen gondod van, de most???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!