Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmennétek igy? (Kérdésed túl...

Elmennétek igy? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Az utcánka van egy vendéglő, ahol lesz egy kis buli és nagyon szeretnék ha mennénk, meg persze én nekem is jó lenne egyet bulizni! A pici 6 hetes lesz vasárnap, anyóssal egy udvarban lakunk ő vigyázna rá ha elmennénk. Max 3 4 órára...többre nem. Ha vmi baj van 5 perc sincs és itthon vagyunk! Estére tápszert kap mert sajna este nincs tejem...!

Szóval ti igy elmennétek bulizni?

2010. nov. 19. 14:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
33%
Én nem mennék! Nem is mentem míg ilyen pici volt! Tudom, hogy nem tudtam volna magam jól érezni felhőtlenül, mert végig itthon járt volna az eszem...
2010. nov. 19. 14:36
 12/32 anonim ***** válasza:
50%

Én elmennék, főleg ha még az utcátokat sem hagyjátok el. Nem kell állandóan összeragadva lenni a babával, még akkor sem, ha ilyen pici! És jó kezekben lesz.

He mégsem tudsz feloldódni, akkor pedig hazamész...ennyi.

2010. nov. 19. 14:37
 13/32 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem menj el neked is kell egy kis kikapcsolódás.Ha nem érzed jól magad a buliba akkor hazamész.Ennyi!Jó szórakozást!
2010. nov. 19. 14:42
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen pici gyerek mellett eszembe sem jutott, én nem mennék.
2010. nov. 19. 14:55
 15/32 anonim ***** válasza:
Ha a nagyi szívesen vigyázz rá menj nyugodtan :) !!!! (és gondolom hogy igen :)) )
2010. nov. 19. 14:57
 16/32 anonim ***** válasza:

de jó neked, hogy van segítséged, használd ki :))

Ha megbízol a nagyiban és haza tudsz menni ha valami van, akkor mér ne? Fektessétek le aludni, be a bébiőrt és menjetek, én így tennék.

(nálunk semmilyen segítség nincs, 9 hónapja sehova nem tudtunk együtt elmenni)

2010. nov. 19. 15:05
 17/32 anonim ***** válasza:
48%

Ilyen idős korában én sem mentem volna.

De ezzel nem azt akarom mondani,hogy ne menj.

Menj csak nyugodtan ha akarsz.

Érezd jól magad.

2010. nov. 19. 15:07
 18/32 anonim ***** válasza:
51%
Én attól rosszul voltam ha az anyatejes babámtól fél órára elmentem mondjuk a postára. Állandóan az járt a fejembe, hogy mi van, ha éppen most nyűgösködik, és cicire vágyik. Mondjuk igény szerint szoptattam és 6 hónapos koráig kizárólag anyatejen élt. De ahogy Te leírod, nálatok mások a körülmények. Ha Neked úgy érzed erre van szükséged, a babádat úgy érzed a megfelelő kezekben, megfelelő körülmények között hagyod, akkor én biztos nem törnék pálcát a fejed felett.
2010. nov. 19. 15:28
 19/32 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nyugodtan menj el, nem mentek messzire, és jó kezekben lesz. Ki kell használni az ilyen lehetőségeket, attól, hogy elmész néha kikapcsolódni még nem vagy rossz anya, és a baba sem fogja úgy érezeni, hogy nem törődnek vele.
2010. nov. 19. 15:37
 20/32 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat, akkor már csak nagyival kell tisztázni...!:) van egy kis lelkiismeret furdalásom, de muszáj mennem mert kezdek bebolondulni...
2010. nov. 19. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!