Elmennétek igy? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod
hosszú. )
Figyelt kérdés
Az utcánka van egy vendéglő, ahol lesz egy kis buli és nagyon szeretnék ha mennénk, meg persze én nekem is jó lenne egyet bulizni! A pici 6 hetes lesz vasárnap, anyóssal egy udvarban lakunk ő vigyázna rá ha elmennénk. Max 3 4 órára...többre nem. Ha vmi baj van 5 perc sincs és itthon vagyunk! Estére tápszert kap mert sajna este nincs tejem...!
Én nem mennék! Nem is mentem míg ilyen pici volt! Tudom, hogy nem tudtam volna magam jól érezni felhőtlenül, mert végig itthon járt volna az eszem...
2010. nov. 19. 14:36
12/32 anonim válasza:
Én elmennék, főleg ha még az utcátokat sem hagyjátok el. Nem kell állandóan összeragadva lenni a babával, még akkor sem, ha ilyen pici! És jó kezekben lesz.
He mégsem tudsz feloldódni, akkor pedig hazamész...ennyi.
2010. nov. 19. 14:37
13/32 anonim válasza:
Szerintem menj el neked is kell egy kis kikapcsolódás.Ha nem érzed jól magad a buliba akkor hazamész.Ennyi!Jó szórakozást!
2010. nov. 19. 14:42
14/32 anonim válasza:
Ilyen pici gyerek mellett eszembe sem jutott, én nem mennék.
2010. nov. 19. 14:55
15/32 anonim válasza:
Ha a nagyi szívesen vigyázz rá menj nyugodtan :) !!!! (és gondolom hogy igen :)) )
2010. nov. 19. 14:57
16/32 anonim válasza:
de jó neked, hogy van segítséged, használd ki :))
Ha megbízol a nagyiban és haza tudsz menni ha valami van, akkor mér ne? Fektessétek le aludni, be a bébiőrt és menjetek, én így tennék.
(nálunk semmilyen segítség nincs, 9 hónapja sehova nem tudtunk együtt elmenni)
2010. nov. 19. 15:05
17/32 anonim válasza:
Ilyen idős korában én sem mentem volna.
De ezzel nem azt akarom mondani,hogy ne menj.
Menj csak nyugodtan ha akarsz.
Érezd jól magad.
2010. nov. 19. 15:07
18/32 anonim válasza:
Én attól rosszul voltam ha az anyatejes babámtól fél órára elmentem mondjuk a postára. Állandóan az járt a fejembe, hogy mi van, ha éppen most nyűgösködik, és cicire vágyik. Mondjuk igény szerint szoptattam és 6 hónapos koráig kizárólag anyatejen élt. De ahogy Te leírod, nálatok mások a körülmények. Ha Neked úgy érzed erre van szükséged, a babádat úgy érzed a megfelelő kezekben, megfelelő körülmények között hagyod, akkor én biztos nem törnék pálcát a fejed felett.
2010. nov. 19. 15:28
19/32 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan menj el, nem mentek messzire, és jó kezekben lesz. Ki kell használni az ilyen lehetőségeket, attól, hogy elmész néha kikapcsolódni még nem vagy rossz anya, és a baba sem fogja úgy érezeni, hogy nem törődnek vele.
2010. nov. 19. 15:37
20/32 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat, akkor már csak nagyival kell tisztázni...!:) van egy kis lelkiismeret furdalásom, de muszáj mennem mert kezdek bebolondulni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!