Ti elmennétek egyedül?
Figyelt kérdés
összegyűjtöttem annyi pénzt hogy eltudnék menni Európában valahova autóval,de nincs olyan ismerősöm aki eljönne velem.Monte Carlót néztem ki csak nem tudom milyen egyedül utazni.Nem rossz 1200km-t vezetni egyedül,társaság nélkül?Azért is szeretnék autóval menni mert oda fele egy csomó érdekes városon átmegyek,meg tudok állni,fényképezni,körülnézni.Csak félek hogy nem fogom jól érezni magamat 3-4 napig egyedül.Ti elmennétek?2013. okt. 28. 14:35
1/2 anonim válasza:
Én jól érezném magam, szeretek egyedül lenni, de egy ilyen élményt hogy ne osszak meg valakivel, túl drága. Utána kivel beszélném meg hogy mekkora jó volt? :D
2/2 anonim válasza:
Simán elmennék. Motorral már sok helyet "fedeztem fel" egyedül, és semmivel se volt rosszabb, mintha társasággal lettem volna. (Az igaz, hogy azok nem voltak ilyen hosszú utak, de szerintem az nem számít.) És ha egy csomó jó élménnyel gazdagabban jössz haza, akkor lehet, hogy legközelebb már másnak is lesz kedve menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!