Egy hosszú kapcsolat után érdemes egyedül maradni kicsit, vagy rögtön belevágni új kapcsolatba? Kinek mik a tapasztalatai?
Én egy hosszúból ugrottam bele, egy azóta már még hosszabbra és komolyabbra sikerültbe :)
2 hónap telt el a kettő között. Tehát nekem jól sikerült, de ez nem törvényszerű szerintem.
Ez nem egyformán működik mindenkinél. A férjemmel már az előző kapcsolatom vége után egy hónappal randiztam, pedig az előző párom életem első igazán nagy szerelme volt.
Attól is függ, hogy lett vége a kapcsolatnak. A miénk már régóta a végét járta, csak nem akartuk beismerni.
nekem úgy volt hogy 5év után szingli lettem. Egy évig senkim nem volt,néha örültem hogy egyedül vagyok magamban rendezni tudtam a dolgokat bár nem volt könnyű mert én amúgy is szeretett hiányos vagyok, de az jó volt hogy kiéltem magam,pasiztam buliztam dolgoztam.
egy év után összejöttem a mostani párommal (gyerekem apjával)
és azt mondják,hogy egy férfit egy másik férfival lehet elfelejteni.na most ez nálam igy is volt,mikor egyedül volam nagyon sokat járt a fejembe és mióta a párommal vagyok le se sz*rom :) meg az is jó volt hogy a 2 pasi között egy év volt szal.. nem úgy hogy egy hónap után,mert igy nincs meg az hogy az egyik férfiba megfordul az fejében hogy lehet hogy kapcs. alatt kavartak.
szerintem kicsit pihenj szedd össze magad és ha úgy érzed akkor vágj bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!