Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok ahhoz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, ha a férjetek/feleségetek azzal az ötlettel állna elő, hogy egy hosszú hétvégét egyedül szeretne eltölteni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 23:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
72%

Én kicsit furcsállnám, mert eddig maximum a postára ment el egyedül, valahogy mindenhova együtt megyünk, egy az érdeklődési körünk s külön barátaink sincsenek.

De ha menni akar, menjen, persze, az embernek kellhet az egyedüllét. Én nagyon hamar eljutnék arra a szintre, ha nem lenne saját szobám, ahol napi elég sok órát vagyok egyedül. Szeretjük egymást, de kellenek a saját nyugis órák, nincs ezzel semmi baj.

2,5 éves gyereknél különösen megértem, bár nem tapasztalatból beszélek. Ha gyerekem lenne, olykor odaadnám az apjának, én pedig elmennék egy szép nagy motorozásra, persze mondjuk 4 hónapos kicsinél ez csak pár órát jelentene.

2014. márc. 12. 23:45
 12/66 anonim ***** válasza:
40%

"Képzeld szeretek itthon és imádom a lányomat!"

De ha szeret otthon lenni,akkor miért vágysz másra?

2014. márc. 12. 23:47
 13/66 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as, miért nem?

Nem én pontozok!

2014. márc. 12. 23:47
 14/66 A kérdező kommentje:

12-es, a palacsintát is imádom, mégsem enném minden nap :-)

Na jó, komolyan, nem tudom, feltöltődni, magamra figyelni...

2014. márc. 12. 23:48
 15/66 anonim ***** válasza:
88%

Egyedül születünk, egyedül halunk meg, de ha valaki el akar vonulni pár napra, az "furcsa".

Miért, mert olyankor nincs, ami elvonja a figyelmünket a gondolatainkról? Nem bírjuk magunkat elviselni, de másoktól elvárjuk?

2014. márc. 12. 23:50
 16/66 anonim ***** válasza:
64%
14: Ez nekem olyan természetes, hogy összeköltözni se jutott eszembe soha.:) Nekem teljesen természetes a saját territórium, amin rendszeresen töltök időt egyedül.
2014. márc. 12. 23:51
 17/66 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező te fordított helyzetben, mit szólnál ha a férjed akarnak egy hosszú hétvégét egyedül tölteni?
2014. márc. 12. 23:51
 18/66 A kérdező kommentje:
Mivel pontosan tudom, hogy én mit érzek most, ezért nála is el tudnám fogadni ugyanezt
2014. márc. 12. 23:54
 19/66 mustafa33 ***** válasza:
84%

A kérdés "kiírásától" mostanig sejtettem, hogy a hozzászólók háromnegyed része meg sem érti miről van szó.

Hogy miért akar? Amiért a papok puszta helyre lelkigyakorlatra mennek, amiért a szerzetesek elvonulnak elmélkedni, amiért a keleti ember meditál, amiért a nem részeges ember is időnként részegre issza magát (jó mielőt valaki megsértődik, nem mindenki), amiért a horgász is egész nap bámulja a vizen a mozdulatlan úszót, amiért a vadász egész éjszaka a lesen marad akkor is ha már semmit sem lát a sötétben, amiért a bélyeggyüjtő órák hosszat bámul egyetlen bélyeget, amiért ... amiért a szarvasmarha is néha megáll és elmarad a csordától (mert még az állatnak is kell néha)...

2014. márc. 13. 00:02
 20/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mustafa a magyarázatot, ilyen tényszerűen még én sem tudtam volna megfogalmazni, hogy miért is szeretném :-)
2014. márc. 13. 00:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!