Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs jogom beleszólni abba, hogy férjem éjjel hány óráig nyüstöli a gépet?
En neha szolok a ferjemnek, hogy keso van kapcsolja ki menjunk aludni.
Miert?
Reggel 6kor ebreszto, faradt es hisztis ha keson fekszik le.
Kérdező!
Ismered azt a mondást, hogy: "bagoly mondja a verébre, hogy nagyfejű" ?!
Lefordítom!
Este 11 órakor (azaz:22:56) itt írogatsz a Gyíkon arról, hogy veled egy időben a párod egy másik gépen ügyködik.
Sőt hajnalban már ismét itt írogattál.
Nem lehet, hogy neked is gyík ill. gépfüggőséged van??
Szánalmas vagy!!
ideírsz egy soros kérdést, majd utána fejted ki, így hogy vársz véleményt?
Én szólnék neki, hogy gépet vigye ki a szobából, mert zavar, ott meg verheti egész éjjel. Felnőtt, ha fáradt lesz másnap, ő baja. Am ha hazaér csinál valamit?
Jézusom!
Hagyd már szegény férjedet! Reggel hatkor kelni nem olyan korai, hogy este ne maradhasson fent akármeddig. Gyerekednek megtilthatod, de a férjednek nem, hogy meddig játsszon. Milyen dolog már ez?
Pszichés problémái vannak? Hát nem csodálom egy ilyen asszony meg egy ilyen anya mellett...
A szobát meg rendezzétek át ha annyira zavar. Nem tudom, én alszok ha fáradt vagyok, és az sem érdekel, ha a párom tőlem két méterre zenét hallgat. (mert ő is gépezik néha még éjfél után is, pedig 4-kor kel)
26/N
Az nem baj, ha néha-néha játszik, de ha mondjuk hazajön és estig végig azt nyomja, akkor az nagy baj.
Az utóbbi már függőségnek számít és nem normális.
A férjed melyikbe tartozik?
Az én párom is játszik a gépen, de amúgy én szoktam neki szólni, hogy menjen már el fürödni, mert ilyenkor mindig fél 12-kor fekszünk, Ő meg reggel megy dolgozni és fáradt, csak arra nem jön rá, hogy akkor előbb kellene kikapcsolni a gépet és ágyba bújni.:)
Szóval ha néha játszik nem baj, de ha mindennapos mániába megy át a dolog, akkor bizony csinálnod kell valamit, mert ez a kapcsolat rovására is mehet, hogy pl. akkor egyáltalán nem kommunikáltok, mert Ő egyfolytában játszik.
Amúgy észrevettem, hogy a számítógépes játékok a férfiaknál nagy mánia.
Engem is zavarna, hogy a párom éjjel/hajnalba gépezik, én pedig nem tudok tőle aludni.
Az én párom mondjuk inkább tévézik, míg nem alszik el. Sokszor kell rászólnom, hogy halkítsa le, mert nem tudok aludni. Ilyenkor még ő van megsértődve.
Mondd el neki, miért zavar téged, hogy ilyen sokáig gépezik. Felnőtt ember figyelembe veszi a házastársa problémáját, és a közös megoldásra törekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!