Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg nincs jogom beleszólni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs jogom beleszólni abba, hogy férjem éjjel hány óráig nyüstöli a gépet?

Figyelt kérdés
Férjemnek reggel 6-ra dolgozni kell mennie, de ő még éjjel 11-kor játszik a gépen. Ha rászólok, akkor viszont úgy fogja érezni, hogy papucsférj, hogy nem teheti azt amit akar. Szerintetek igaza van?
2014. márc. 11. 22:56
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
53%

En neha szolok a ferjemnek, hogy keso van kapcsolja ki menjunk aludni.

Miert?

Reggel 6kor ebreszto, faradt es hisztis ha keson fekszik le.

2014. márc. 12. 06:30
 32/55 anonim ***** válasza:
72%
Az, hogy ő esetleg nem alszik, és fáradt lesz, az az ő dolga, azért még nem kellene szólni. De hogy emiatt Te sem tudsz aludni, az már nagyobb gond, de nem hiszem, hogy ezt ne tudnád érthetően elmondani neki, vagy megoldani, hogy elpakoljátok a gépet az ágy mellől egy másik helyre. Amúgy 6-7 óra alvás simán elég egy felnőtt embernek.
2014. márc. 12. 06:53
 33/55 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező!

Ismered azt a mondást, hogy: "bagoly mondja a verébre, hogy nagyfejű" ?!

Lefordítom!

Este 11 órakor (azaz:22:56) itt írogatsz a Gyíkon arról, hogy veled egy időben a párod egy másik gépen ügyködik.

Sőt hajnalban már ismét itt írogattál.

Nem lehet, hogy neked is gyík ill. gépfüggőséged van??

Szánalmas vagy!!

2014. márc. 12. 06:58
 34/55 anonim ***** válasza:
46%
Persze, hogy zavaro lehet, foleg ha te mast szeretnel csinalni. Azt nem irtad hogy munka utan mikor kezd el jatszani?
2014. márc. 12. 08:05
 35/55 anonim ***** válasza:
63%

ideírsz egy soros kérdést, majd utána fejted ki, így hogy vársz véleményt?

Én szólnék neki, hogy gépet vigye ki a szobából, mert zavar, ott meg verheti egész éjjel. Felnőtt, ha fáradt lesz másnap, ő baja. Am ha hazaér csinál valamit?

2014. márc. 12. 08:10
 36/55 anonim ***** válasza:
58%
Megtiltani nincs jogod,de megértem,ha zavar,nálunk is ez van.És egy 28 nm-es garzonba engem marhára idegesit mert én sem tudok töle pihenni!6-2 ig dolgozik,hazajön 3 körül,kajál lefekszik aludni,felkel 7 körül aztán min.12-ig gépezés.És minden(!) nap ez van,és igen már a szex és a közös programok rovására megy...:(
2014. márc. 12. 08:31
 37/55 anonim ***** válasza:
75%
Ha zavar téged akkor beszéld meg vele, hogy nappal gépezen. Amúgy te is ezt csinálod nézd csak meg az órát mikor írtad ki a kérdést. :D
2014. márc. 12. 08:51
 38/55 anonim ***** válasza:
34%

Jézusom!

Hagyd már szegény férjedet! Reggel hatkor kelni nem olyan korai, hogy este ne maradhasson fent akármeddig. Gyerekednek megtilthatod, de a férjednek nem, hogy meddig játsszon. Milyen dolog már ez?

Pszichés problémái vannak? Hát nem csodálom egy ilyen asszony meg egy ilyen anya mellett...

A szobát meg rendezzétek át ha annyira zavar. Nem tudom, én alszok ha fáradt vagyok, és az sem érdekel, ha a párom tőlem két méterre zenét hallgat. (mert ő is gépezik néha még éjfél után is, pedig 4-kor kel)

26/N

2014. márc. 12. 09:38
 39/55 anonim ***** válasza:
75%

Az nem baj, ha néha-néha játszik, de ha mondjuk hazajön és estig végig azt nyomja, akkor az nagy baj.

Az utóbbi már függőségnek számít és nem normális.

A férjed melyikbe tartozik?

Az én párom is játszik a gépen, de amúgy én szoktam neki szólni, hogy menjen már el fürödni, mert ilyenkor mindig fél 12-kor fekszünk, Ő meg reggel megy dolgozni és fáradt, csak arra nem jön rá, hogy akkor előbb kellene kikapcsolni a gépet és ágyba bújni.:)

Szóval ha néha játszik nem baj, de ha mindennapos mániába megy át a dolog, akkor bizony csinálnod kell valamit, mert ez a kapcsolat rovására is mehet, hogy pl. akkor egyáltalán nem kommunikáltok, mert Ő egyfolytában játszik.

Amúgy észrevettem, hogy a számítógépes játékok a férfiaknál nagy mánia.

2014. márc. 12. 10:24
 40/55 anonim ***** válasza:
77%

Engem is zavarna, hogy a párom éjjel/hajnalba gépezik, én pedig nem tudok tőle aludni.

Az én párom mondjuk inkább tévézik, míg nem alszik el. Sokszor kell rászólnom, hogy halkítsa le, mert nem tudok aludni. Ilyenkor még ő van megsértődve.

Mondd el neki, miért zavar téged, hogy ilyen sokáig gépezik. Felnőtt ember figyelembe veszi a házastársa problémáját, és a közös megoldásra törekszik.

2014. márc. 12. 10:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!