Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs jogom beleszólni abba, hogy férjem éjjel hány óráig nyüstöli a gépet?
Az itt a többség véleménye, hogy nincs joga beleszólni.
Ne a jogosságon lovagoljunk.
A kommunikáció minden párkapcsolat alapja,
tehát nyugodtan nyilvánítson véleményt.
Beszéljék meg, de el is viccelhetik.
Ha kérdés lett belőle, biztos
feszkót jelent, ne legyen már tabu megemlíteni.
Persze változást elvárni, tiltani már jogtalan, de egyáltalán beszélni róla, miért lenne megvetendő??
EZ a legnagyobb problémád? Örülj neki, és ne szólj. Ő lesz álmos, és nem te. Nem ovis gyerek a férjed, ne szólj neki.
Igen, igaza van. Én sem tűrném, ha a párom ilyenek miatt szólna.
Egy nő.
Először is: az anyósom állandóan piszkál amiatt, hogy miért hagyom ezt meg azt a fiának. Miért hagyom játszani annyi ideig, sőt azt mondta, hogy abban, hogy a fia játszik, abban én is hibás vagyok. (Egyébként nagyon jóban vagyunk anyósommal, szinte a barátnőm és nagyon szeretjük egymást)
Másodszor pedig: a férjem helyzete elég speciális helyzet, mert pszichés problémája van és a betegsége miatt nagyon fontos lenne, hogy éjszaka kipihenje magát. Ezért aggódom érte, hogy nehogy ártson neki ez a sok éjszakázás.
Harmadszor pedig: engem is zavar azzal, hogy játszik, mert az ágy mellett van a gép és ahol alszok, tőlem fél méterre veri a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!