Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg nincs jogom beleszólni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs jogom beleszólni abba, hogy férjem éjjel hány óráig nyüstöli a gépet?

Figyelt kérdés
Férjemnek reggel 6-ra dolgozni kell mennie, de ő még éjjel 11-kor játszik a gépen. Ha rászólok, akkor viszont úgy fogja érezni, hogy papucsférj, hogy nem teheti azt amit akar. Szerintetek igaza van?
2014. márc. 11. 22:56
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
26%
Majd, ha rájössz arra, h mi nem esett le neked abból, amit beidéztél...akkor tudni fogod. :D :P Hagy ne én világosítsalak fel...! :D :P
2014. márc. 12. 00:16
 22/55 anonim ***** válasza:
37%
Az előző hszem a 19esnek szólt. Ez lemaradt.
2014. márc. 12. 00:31
 23/55 anonim ***** válasza:
84%

Az itt a többség véleménye, hogy nincs joga beleszólni.

Ne a jogosságon lovagoljunk.

A kommunikáció minden párkapcsolat alapja,

tehát nyugodtan nyilvánítson véleményt.

Beszéljék meg, de el is viccelhetik.

Ha kérdés lett belőle, biztos

feszkót jelent, ne legyen már tabu megemlíteni.

Persze változást elvárni, tiltani már jogtalan, de egyáltalán beszélni róla, miért lenne megvetendő??

2014. márc. 12. 00:42
 24/55 anonim ***** válasza:
53%
Mert a kérdező nem beszélni akart róla a férjével onnét kezdve, ha a jogait feszegeti...hanem dirigálni akart a férjének, irányítani akarta, mint egy gyereket. Mindenki számára egyértelmű...nekem se tetszene nőként, ha a párom megakarná mondani nekem, h márpedig én nekem 10kor takarodó, mert korán kelek és dolgoznom kell stb...és, akkor mi van? Felkelek és dolgozok azt annyi.
2014. márc. 12. 00:57
 25/55 anonim ***** válasza:
43%
Ja, és egyáltalán miért okoz feszkót, ha a férj még 11kor játszani óhajt? Ennyire nincs egyeseknek elnéző képessége, béketűrése stb.?
2014. márc. 12. 01:14
 26/55 anonim ***** válasza:
21-es: pedig szívesen venném, ha felvilágosítanál, ha tudsz.
2014. márc. 12. 01:22
 27/55 anonim ***** válasza:
0%
26nak: azt elhiszem, h szívesen vennéd! :D De inkább használd az agyad!!!
2014. márc. 12. 01:30
 28/55 anonim ***** válasza:
29%

EZ a legnagyobb problémád? Örülj neki, és ne szólj. Ő lesz álmos, és nem te. Nem ovis gyerek a férjed, ne szólj neki.

Igen, igaza van. Én sem tűrném, ha a párom ilyenek miatt szólna.

Egy nő.

2014. márc. 12. 02:03
 29/55 A kérdező kommentje:

Először is: az anyósom állandóan piszkál amiatt, hogy miért hagyom ezt meg azt a fiának. Miért hagyom játszani annyi ideig, sőt azt mondta, hogy abban, hogy a fia játszik, abban én is hibás vagyok. (Egyébként nagyon jóban vagyunk anyósommal, szinte a barátnőm és nagyon szeretjük egymást)

Másodszor pedig: a férjem helyzete elég speciális helyzet, mert pszichés problémája van és a betegsége miatt nagyon fontos lenne, hogy éjszaka kipihenje magát. Ezért aggódom érte, hogy nehogy ártson neki ez a sok éjszakázás.

Harmadszor pedig: engem is zavar azzal, hogy játszik, mert az ágy mellett van a gép és ahol alszok, tőlem fél méterre veri a gépet.

2014. márc. 12. 05:45
 30/55 anonim ***** válasza:
44%
Én már eleve nem értettem, hogy a többi válaszoló szerint mért normális viselkedés felnőttként este 11kor még játszani (!) a gépen úgy, hogy hatkor kel az illető! Ez felelőtlen viselkedés. De most, hogy többet írtál még súlyosabb a helyzet. A kezelőorvosával kéne beszélni, hogy napi hány percet javasol, milyen az állapota. Aztán a férjeddel is, hogy egyrészt ez neki nemjó, másrészt téged zavar vele.
2014. márc. 12. 06:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!