Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs jogom beleszólni abba, hogy férjem éjjel hány óráig nyüstöli a gépet?
9es: csak mert játszana a férj, meg kikapcsolódna ezért válni kellene? Hát...no comment.
Istenem...szegény férj, 11kor játszani mer...micsoda szörnyű tett!!!
Szerinted ez a legnagyobb problémájuk?
Más tabu nincs, csak 11-kor gépezni?
Ja! Ez a fétisük.
Sajnos kisebb probléma is volt már válás előtt utolsó csepp a pohárba.
Én ájjeli bagoly vagy és egyszerűen nem tudok ledübbeni azon, hogy itt mindig akad ember, aki szerint éjjel fentmaradni halálos bűn, reggel 8-nál később kelni, meg még rosszabb. (Volt már itt válaszoló, aki szerint felnőtt ember ne maradjon 8-nál tovább ágyban, még betegen sem, mert az nem rendes ember.)
Ha másnap a férjed álmos lesz, akkor az az ő baja lesz, nem te fogsz szenvedni. Rá kéne jönni, hogy különböznek az igényeink. Egy ismerősöm meg akart halni, he nem aludt minimum 10 órát minden nap, tesóm volt párja pedig hatalmas mecseki biciklitúrák után nagyon maximum 6 órát tudott aludnim bár inkább 4-5-öt.
huh, én éjfélig szoktam gépezni :)
munka, gyerek, háztartás... mellett kell valami :)
fiúk lefekszenek aludni, én meg beülök a gép elé :D
másnap max fáradt leszek, de az én dolgom, felnőtt fejjel el bírom dönteni, hogy belefér-e nekem. férjem néha éjjel 1-2-ig tv-zik, soha nem szólnék emiatt, ő se szól nekem.
sőt, mivel hétköznap csak 5-6 órákat alszom, szombaton van, hogy rám zárja az ajtót és elviszi a gyereket sétálni míg én jól kialszom magam :P
Kedves kérdező!
Mikor is írtad ki a kérdést? :-)
Próbáld meg az ágyba csalogatni, ezt én már javasoltam a feleségemnek, nálam bejönne. Mutass neki olyat, ami érdekesebb a számítógépnél, és csak neked van! Viszont ha dolgozik, tehát pénzt keres vele, akkor övön aluli ütésnek számít, amit írtam. Ne parancsolj rá, és ne utasítsd! Egyszerűen csak éreztesd vele, hogy megteszed nélküle is. Fontos lenne neki is az alvás, de nem vagyunk teljesen eszünknél ilyenkor. Sok sikert!
36F
"Mutass neki olyat, ami érdekesebb a számítógépnél, és csak neked van!"
Egy férj napi szinten elfelejti, hogy a feleségének van puncija?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!