Minek kell mindenbe beleszólni?
Komolyan már idegrohamot kapok az apámtól, egyszerűen mindenbe beleszól!
Beszélgetek anyámmal, húgommal vagy bárkivel, elkap egy fél mondatot, és beleszól valami óriási baromságot a másik szobából, aminek semmi köze ahhoz, amiről beszéltünk!
Csináltam az előbb valamit, elsőre nem sikerült, mondtam, hogy na jó, akkor mindegy. Erre nekem ront, hogy miért vagyok idegbeteg (ÉN? Teljesen normálisan mondtam, ő rontott rám idegbetegként), mi a fsz bajom van, stb.
Már nagyon elegem van belőle, mit csináljak??
Apukádat így nevelték, anyukád őt választotta, te meg vagy elviseled vagy állandóan bosszantani fogjátok egymást. Tenni csak apukád tudna a modora ellen, de valószínűleg nem tekint benneteket egyenrangú félnek, ezért lényegtelen számára, hogy ez nektek nem tetszik.
Ilyen típusú ember ellen csak úgy tudsz védekezni, ha jó messzire elkerülöd és a lehető legminimálisabbra csökkentesz mindenféle kommunikációt vele. Az, hogy valaki apa nem jogosítja fel arra, hogy kínozza a gyerekeit, szóval nem kell bűntudatot érezned ha elköltözöl és csak néhány évente látogatod meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!