Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan bízzak benne ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízzak benne ezek után?

Figyelt kérdés

A lényeg az hogy hazudott nekem, és becsapott. Nyilván hónapokra vissza vezethető ez, csak most buktatta le magát.

Nem megcsalásról van szó egyébként.

Amikor kérdeztem tőle valamit amit saját szememmel láttam, tagadta.

Kérte hogy higgyem el neki, ő nem hazudik, bízzak benne.

Szóval efféle szép szavakkal mentegetőzött.

Már kezdtem rosszul érezni magam hogy mi van ha tényleg igazat mond???!!

A végére bezzeg bevallotta.

Szóval nem nagy ügy az egész, de hazudott.

Nekem mindegy miben hazudik valaki a hazugság az hazugság marad. Félő hogyha piti dolgokat el hazudik akkor nagyokat??!!!

2014. márc. 10. 10:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
A kérdés lényege végül a kérdező sokadik saját kommentje után tisztázódott: valójában pontosan azt csinálja a felnőttnek tartott partnerével amit egy 10 éves gyerek-anya viszonylatban még megengedhetőnek tart. Azaz beleavatkozik a másik személyes szférájába és még neki áll feljebb. Na ezek aztán a valódi piszlicsáré ügyek, ami miatt egy férfi végül otthagyja a nőt. Csak így tovább.
2014. márc. 10. 11:14
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

A cigirol o donti el, hogy leszokik-e vagy nem, te nem tudod kenyszeriteni.

Minek jossz ossze olyannal, aki dohanyzik, ha utalod a dohanyzast?

Jaaa, majd megvaltoztatod, ugye...?

:)

2014. márc. 10. 11:44
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

En ugy gondolom h csak akkor hazudik vki ha tudja h az igazsagot nem fogadjak "megfeleloen". Nalatok is csak azert tortent szerintem m a kedvesed nagyon jol tisztaba van azzal h mit gondolsz errol a dohanyzas temarol,h nem szeretet a fustot stb...

Pont ezert tagadta le csori, m pont o okozott vna azzal csalodast ha bevallja h olyan dolgot csinal amit te "nem" nezel jo szemmel. Szerintem ez az alapja az egesznek. Semmi nagyobb volumenu

2014. márc. 10. 12:23
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Már tegnap írtál erről egy kérdést. Az írásoddal ellentétben, pont, hogy gyerekként kezeled a párodat, és ne csodálkozz, ha titkolózott, hiszen ilyen eltúlozva reagálsz.
2014. márc. 10. 12:24
 15/19 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nincs különbség kis és nagy hazugság között.

A "kegyes" hazugság lényegét sem igazán értem, de azt még tűnhet őszintének, hogy "jaj de csinos vagy", miközben borzalmasan áll rajtad az a ruha. De lehet, hogy neki úgy is tetszel.

De más nem igazán elfogadható számomra.

2014. márc. 10. 12:25
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

Ismerős helyzet, az én férjem is ezt csinálta.

Hogy miért jön össze az ember vele? Mert tőle eltűri. Én sosem akartam leszoktatni, egészen addig a pontig, amikor is kiderült, hogy teljesen tünetmentes lenne az asztmája, ha nem bagózna. Azt hiszem, érhető ha a saját érdekében megkértem hogy szokjon le. Nem erőszakoskodtam, csak elmondtam neki, hogy látom.

Megpróbálta, sikerült is neki, évekig nem bagózott, majd újra elkezdtem érezni rajta a füstöt, és újra köhögni kezdett.

Jött mindenféle hülyeséggel, hogy a munkatársai cigiztek mellette, vagy a buszmegállóban, azért köhög mert elfogyott vagy lejárt a gyógyszere...

Nekem is az fájt, hogy hülyének nézett, végül jó nagy veszekedés lett belőle, akkor bevallotta hogy cigizik.

Onnantól nem kellett bujkálnia vele, én ráhagytam hogy ha meg akar fulladni, hát tegye... érdekes módon 3 hónap múlva magától rájött, hogy valóban jobb volt cigi nélkül :)

Tényleg ilyenkor az a rossz, hogy mi a fenéért titkolja el. Nem haraptam le a fejét, számtalanszor megkérdeztem normálisan, beszélgetés közben hogy cigizik-e, ha azt mondja igen, nem lett volna belőle semmi, letudtam volna annyival, hogy ahogy gondolja. Gyakorlatilag kierőszakolta magának az ordítást, azt is azért, mert hülyének néz, nem azért mert cigizik...

Aztán az asszony a hibás, rögtön jön hogy pont ezért nem merte elmondani...

Két oldala van annak az érmének :)

2014. márc. 10. 12:28
 17/19 anonim ***** válasza:
63%

Most látom, hogy cigiügyről van szó.

Nézd, kérdező. Ő dohányzik. A jelek szerint nem is akar leszokni. Vagy elfogadod így, vagy kidobod.

Ezúttal nem a hazugság miatt, hanem mert vagy tudsz együtt élni a cigivel, vagy nem. Ebben a kérdésben szerintem nem az a fő probléma, hogy hazudott, hanem az, hogy ha megmondta volna, hogy cigizett, akkor azért akadtál volna ki.

Ez állandó probléma lesz nálatok.

Én is undorodom a cigifüsttől, nekem nem dohányoztak a szüleim, de soha nem jöttem volna össze egy cigiző pasival. Pont azért, mert nincs jogom beleszólni, dohányzik vagy nem.

15

2014. márc. 10. 12:30
 18/19 anonim ***** válasza:

8 év után, ha egy piti hazugságot nem tudsz elnézni neki, és tovább lépni rajta csak, mert szeret és ennyi...akkor felesleges erőltetni a dolgokat.

Az odáig rendben van, h nem bírod elviselni...én is ilyen vagyok egyébként...de az embereket tudnunk kell elfogadni, vagy legalább tudnunk kell megbocsátani nekik...pláne, ha piti dologról van szó. Amitől félsz az is jogos..., de próbálj egy határ vonalat meghúzni magadnak..., h ha így is lesz, akkor is tudod, h hol állj meg és mond, h elég volt.

2014. márc. 10. 18:52
 19/19 anonim ***** válasza:
lőző vagfyok...a másik én is utóbb láttam meg, h cigiről van szó...ez egy amolyan szenvedély betegség...ne ostorzva oldasd meg vele, vagy épp tiltva, utálkozva...fogadd el tőle, és segítsd...ha valóban szereted ez a módja.
2014. márc. 10. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!