Megbocsátanád neki? Hogy bízzak benne megint?
A férjem azt mondta, hogy csókolózott egy másik lánnyal (állítólag több nem történt...) annak örülök, hogy legalább elmondta mert ha nem mondja el akkor nem tudtam volna meg senkitől. Nem beszéltem vele napokig és látni se akartam, azon is gondolkoztam, hogy szakítok vele. Többször is bocsánatot kért de nem foglalkoztam vele. Tegnap este amikor haza jöttem akkor már várt. Főzött nekem, aztán gitározott is (tudja, hogy imádom mert nagyon jól játszik) és kaptam egy nagy macit. Ma pedig hozott a munkahelyemre egy csokor virágot és megint bocsánatot kért. Nem tudom mit csináljak, nem tudom, hogy hogyan bízhatnék benne megint. Aranyos, hogy próbálkozik de tényleg nem tudom. Ti mit tennétek a helyemben?
24/L
hát én szerintem még egy kicsit várnék, de megbocsájtanék. Sajnos botlott, ő is ember. A férjem azt mondja, a csók neki jobban fájna, mintha szexelnék mással, mert a csók érzelmi dolog. Viszont úgy látszik, hogy a férjed tényleg megbánta, szeretné jóvátenni. Nyilván megváltoztatni nem fogja tudni, de megpróbálhatja jóvá tenni. Azért érdemes lenni megbeszélni, hogy miért történt. Nem kapott meg esetleg valamit? izgalmakra vágyott? vagy egyszerűen csak a lány vonzotta?
Szerintem még hagy rágja a küszöböt, de még egy esélyt még megérdemel. De többször ezt nem tudnám megbocsájtani. Egyszer lehet hülyének nézni, többször nem.
Ez nehéz kérdés, ugyanis velem még nem történt ilyesmi, de abból, amit leírsz, látszik, hogy ez csak egy ballépés volt és nagyon szeretné jóvá tenni a dolgot.
Mondjuk ha magamból indulok ki (én iszonyatosan hiú vagyok), biztos nehezen menne, de ez még szerintem nem a világ vége.
Főleg, hogy így igyekszik.
Ráadásul egy csókot így beismert, szerintem nincs okod majd a bizalmatlanságra, hiszen ettől is olyan bűntudata van, hogy elmondta és jóvá is szeretné tenni.
Tehát én adnék még eg esélyt.
L/25
mivel bevallotta, és sajnálja, valószínűleg szeret
ha így van, akkor egyértelműen meg kell bocsájtani
Mivel én 100 %-osan megbízom a páromban, bennem egy ilyen "botlás" is akkora törést okozna, hogy nem vagyok benne biztos, meg tudnám-e bocsájtani.
Ismerve magam, mindig azon kattognék, hogy miért csókolta meg, miért nem mentek tovább, egyáltalán miért tette ezt, ha (elvileg) boldog velem?
Ha meg tudsz neki bocsájtani, akkor még minden rendbe jöhet (feltéve, ha nem botlik meg megint), ha viszont nem, akkor sajnos itt lesz a történetnek a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!