Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan bízzak benne ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízzak benne ezek után?

Figyelt kérdés

A lényeg az hogy hazudott nekem, és becsapott. Nyilván hónapokra vissza vezethető ez, csak most buktatta le magát.

Nem megcsalásról van szó egyébként.

Amikor kérdeztem tőle valamit amit saját szememmel láttam, tagadta.

Kérte hogy higgyem el neki, ő nem hazudik, bízzak benne.

Szóval efféle szép szavakkal mentegetőzött.

Már kezdtem rosszul érezni magam hogy mi van ha tényleg igazat mond???!!

A végére bezzeg bevallotta.

Szóval nem nagy ügy az egész, de hazudott.

Nekem mindegy miben hazudik valaki a hazugság az hazugság marad. Félő hogyha piti dolgokat el hazudik akkor nagyokat??!!!

2014. márc. 10. 10:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
A hazugság tényleg hazugság. Viszont az sem mindegy, hogy miért került rá sor. Lehet, hogy ismer már annyira, hogy tudja mit érdemes nem elmondania neked. Mik azok a dolgok, amiknek nagyobb lesz a füstje, mint a lángja nálad.
2014. márc. 10. 10:04
 2/19 anonim ***** válasza:
80%

Így nehéz, hogy nem lehet tudni, hogy miről van szó.

Tartozások? Ha nem megcsalás, akkor nem tudom, mi más lehet ilyen nagy horderejű.

Gondolom, nem valami hétköznapi teendőben hazudott.

2014. márc. 10. 10:08
 3/19 anonim ***** válasza:
72%
A galádja! Titokban lenyalta a lekvárt a süti tetejéröl és még le is tagadta. Pedig már olyan nagy. 15 év mulva akár felnött is lehet. Nem hagyhatod, hogy hazudjon neked. NEKED!!!!
2014. márc. 10. 10:24
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

Tényleg nehéz véleményt nyilvánítani úgy, hogy nem tudjuk miben hazudott. Bár kétségkívül előrevetít valamit róla, ha hónapokon keresztül nem mondott igazat valamiről, és még ki tudja miről.

Mióta ismered, mióta vagytok együtt?

2014. márc. 10. 10:26
 5/19 A kérdező kommentje:

Amint írtam nem nagy dolog!

Ez után sem az fáj ami van, hanem a hazugsága.

Ami úgy is kiderült, amit úgyis bevallott.

Egyébként dohányzik.

Két értelmes felnőttnek tartom magunkat.

Ennyit igazán meg lehetne beszélni!

Igazából a sztori-hoz hozzá fűznék annyit, hogy utálom a füstöt, és a cigarettás leheletet. Édesanyám, édesapám füstjét 20 éves koromig pöfékeltem.

Mondtam neki hogy nem akarom ezt szagolgatni. Úgy értve hogyha még is érzi hogy nem tud leszokni, egyébként le tudna csak nem akar. Nagyon sokáig kibírja nélküle. Mivel külföldön dolgozik, havonta 1 hetet itthon van, szinte el sem szakadunk egymástól, és olyankor észre veszem hogy nem szívja.

Viszont lebukott, és kérdeztem és tagadta, mentegetőzött.

Ez az ami fáj. Nem vagyok én házi sárkány, meg lehet beszélnünk. Ennyit sem szabadna eltitkolnia, ahogyan én is megbeszélek vele mindent, hisz a társam, és én is társa vagyok. Ha nem tud lemondani, mit tudok tenni??? Eltiltom??? Nem, elfogadom. De ő miért nem képes velem kommunikálni???? Nem egy papucsférj!

2014. márc. 10. 10:28
 6/19 A kérdező kommentje:
8 éve vagyunk együtt.
2014. márc. 10. 10:29
 7/19 anonim ***** válasza:
81%

Pffff, hát pont ezért nem mondta el, mert ennyire kiakadsz ezen :)

Szerintem gyorsan felejtsd el ezt az egészet és örülj neki, hogy ennél nagyobb problémátok nincs.

2014. márc. 10. 10:36
 8/19 anonim ***** válasza:
96%
csak neked akart megfelelni ... a szomszédom ugyanezt csinálja, hogy néha titokban cigizik ... a felesége meg röhög rajt, mert tagadja :) ... talán neked sem kellene ebből messzemenő következtetést levonnod
2014. márc. 10. 10:39
 9/19 A kérdező kommentje:
Szerintem Ő maga sem, de te sem láttok belém!(Utolsóelőtti) Talán első sorban őszintének kellene lennie. Én bíznék benne, ő pedig kedvére mérgezhetné magát! Nem akadok ki rajta. Azon akadok ki hogy 10 éves gyerekek csinálják ezt Anyu elől! De én a párja vagyok, nem az anyja. tervezi velem az életét, akkor ez is hozzá tartozik, elfogadjuk a másikat olyannak amilyen, jelen esetben pedig dohányosnak! Kész! :)
2014. márc. 10. 10:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az, aki meglatta skype-on keresztul a narancssarga vmit a pasija zsebeben?
2014. márc. 10. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!