Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Átmeneti válság vagy válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átmeneti válság vagy válás?

Figyelt kérdés
Párommal 8 éve vagyunk együtt ebből 2 éve házasok! Másfél hónapja született meg első babánk és azóta férjem elhidegült tőlem! Bent volt velem a 2 napig tartó vajúdásnál, a vége császár lett, amit persze nem látott, mégis azt mondja lesokkolta minden, ami ott történt! Tisztel h megszültem a kislányunkat, akit imád és ezt ki is fejezi de ennyi, mást nem érez irántam!Külön alszunk és nincs köztünk semmi fizikai(még egy kézfogás sem)kapcsolat! A 8 év alatt mindig szerettük egymást, a sex is szuper volt, nagy terveink voltak (külföldön élünk) és most hirtelen annyi.Kislányunk nyugodt baba, alig sír, én sem hagytam el magam, alig van rajtam 3 kiló felesleg a szülés óta, nem vagyok a "melegítőben járkálós"anyuka!Ha kérdezem,mit akar,azt mondja nem tudja!!!!Nem nyaggatom állandóan ezzel a kérdéssel,most hazautazunk a kislányunkkal és hagyok neki időt egyedül hogy átgondolhassa,mit akar!Jó ez így v hagyjam és küldjem el????Nem akarom h apa nélkül nőjön fel a lányunk,ahogy mi is!!!

2014. márc. 9. 12:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha ezt mondja, akkor viszont biztos igy is van, ebben az esetben tenyleg segithet, ha egyedul hagyod egy idore, hogy pihenhessen egy kicsit.
2014. márc. 10. 09:11
 22/26 anonim ***** válasza:

Jó, hát akkor intelligens emberek módjára gondolom utánanézett már a dolgoknak, de addig is te is kutass a neten, küldd el a cikkeket neki, és kérd el, hogy ő mit talált a témában. Aztán tartotok belőle egy workshopot.

Mindjárt itt is egy cikk: [link]

Gondolom ez egy trauma volt neki, ahogy neked is, de a női test jó kis felejtőhormonokat termel, ő meg nem. Ha meg eltemeti mélyre, akkor más formában tör majd elő, lesz jó kis PTSD-je, de nem a harctérről.

2014. márc. 10. 19:29
 23/26 anonim ***** válasza:
Pszichés segítségre van szüksége. Te nem tudsz rajta segíteni.
2014. márc. 15. 00:24
 24/26 anonim ***** válasza:

12: Mondd meg neki, hogy ebben Neked nincsen kompetenciád, a társaként nem lehetsz a terapeutája, még ha a szakmád ez is esetleg.

A trauma ŐBENNE van, Neked nem osztottak itt lapot. Mondd meg neki, hogy támogatod mindenben, de ezt NEKI kell megoldania, mert te nem tudsz a terapeutája lenni! Bármilyen KÜLSŐ segítségre számít tehát, azt NEM tudja Tőled megkapni! Csak azt, hogy az Ő gyógyulási folyamat során mellette vagy és ösztönzöd, hogy igenis járjon el és dolgozza fel.

2014. márc. 15. 00:26
 25/26 anonim ***** válasza:
Másfél hónap nagyon-nagyon rövid idő egy ilyen helyzetben. Ha nálad következett volna be ez, akkor akár fél, sőt egy évig is tarthat a nőnél a szülés után a trauma. Előfordul. Jól teszed, ha időt hagysz neki, szerintem ha pár hónap múlva sem változik, akkor kell neki, nektek segítség. De neki is akarnia kell, szólnia kellene, mikor lenne rá már nyitott, mikor képes beszélni róla objektíven és reflektálva a történtekre. Ez ideig neked is türelemmel és "önfegyelemmel" kellene lenned.
2014. márc. 17. 01:39
 26/26 anonim ***** válasza:
22: Tanultál valamit, ami idevág? Esetleg tudsz ilyesmi felsőoktatási intézményt?
2014. márc. 17. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!