Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Átmeneti válság vagy válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átmeneti válság vagy válás?

Figyelt kérdés
Párommal 8 éve vagyunk együtt ebből 2 éve házasok! Másfél hónapja született meg első babánk és azóta férjem elhidegült tőlem! Bent volt velem a 2 napig tartó vajúdásnál, a vége császár lett, amit persze nem látott, mégis azt mondja lesokkolta minden, ami ott történt! Tisztel h megszültem a kislányunkat, akit imád és ezt ki is fejezi de ennyi, mást nem érez irántam!Külön alszunk és nincs köztünk semmi fizikai(még egy kézfogás sem)kapcsolat! A 8 év alatt mindig szerettük egymást, a sex is szuper volt, nagy terveink voltak (külföldön élünk) és most hirtelen annyi.Kislányunk nyugodt baba, alig sír, én sem hagytam el magam, alig van rajtam 3 kiló felesleg a szülés óta, nem vagyok a "melegítőben járkálós"anyuka!Ha kérdezem,mit akar,azt mondja nem tudja!!!!Nem nyaggatom állandóan ezzel a kérdéssel,most hazautazunk a kislányunkkal és hagyok neki időt egyedül hogy átgondolhassa,mit akar!Jó ez így v hagyjam és küldjem el????Nem akarom h apa nélkül nőjön fel a lányunk,ahogy mi is!!!

2014. márc. 9. 12:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

Én fordítva: pont a szülés közbe szerelmesedtem az asszonyba...

Hogy mi történt a lelkében, tényleg tán ő se tudja, a bajt ott látom, hogy nem is akar részt venni egy ilyen terápiás dologban.

2014. márc. 10. 07:49
 12/26 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy vagyunk olyan intelligens emberek,akik ezt meg tudják oldani egy idegen "beavatkozása"nélkül!Nem tudom......lehet csak hagyni kéne hogy az idő megoldjon mindent....még egyikünk sem volt ilyen helyzetben!Tanácstalanok vagyunk mindketten!Ezt ő is bevallotta!
2014. márc. 10. 07:57
 13/26 A kérdező kommentje:
Most abban bízom hogy ez a külön töltött pár hét segít neki átgondolni és rendezni a dolgokat!
2014. márc. 10. 07:59
 14/26 anonim ***** válasza:

Szerintem világosan meg kellene neki mondani, hogy úgy tünik, NEM vagytok képesek külsö segítség nélkül rendbehozni a dolgokat. Ezen kivül azt is mondd el, hogy NEKED kell a testi kapcsolat is, a szex IS meg a "csak úgy" érintések IS.

Lehet, hogy most, hogy nem vagytok ott, megérné ezt LEÍRNI neki, hogy gondolkodjon rajta, amig nem vagytok együtt, és van ideje magábaszállni és megkeresni, hogy mi is a problémája.

Nem kizárt, hogy inkább "lelkiismeretfurdalása" van, hogy neked ilyen szemvedésket okozott és azt akarja elkerülni, hogy ez megismétlödhessen.

Ha viszont egyáltalán nem hajlandó a probléma megoldásával foglalkozni, akkor nincs értelme továbbra is együtt maradni vele.

2014. márc. 10. 08:34
 15/26 anonim ***** válasza:

#12-höz: én nagyon intelligens ember vagyok, de épp indulok az orvoshoz a gégebajom miatt, aztán meg az autószerelőkhöz.

Ez nem IQ - tapasztalat kérdése. Ők sok ilyet láttak.

2014. márc. 10. 08:41
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha egyutt nem hajlando, en egyedul eljarnek a helyedben, mar az is sokat segit. Amugy nem lehet, hogy most ertetek ebbe a szakaszba, hogy elmult a kezdeti szerelem? Persze elvileg az csak par honapig-evig tart, de a csalodas resze, hogy "nem az vagy mar, akinek megismertelek", az kesobb is johet, olyankor szokott az ember igy erezni, amit a ferjed ir, de persze biztos hozzajon az is, hogy elsosorban most anya szerepben, es nem nokent lat teged a mindennapokban. Te latod benne a ferfit? Mert oda-vissza hattok egymasra kolcsonosen, azt, hogy hogy lat o teged az is meghatarozza, hogy te hogy viselkedsz vele.
2014. márc. 10. 08:41
 17/26 anonim ***** válasza:
Te meg szoktad őt érinteni, puszilni?
2014. márc. 10. 08:44
 18/26 anonim ***** válasza:
14-es válaszoló ötlete, hogy írj neki, szerintem is jó. Én nem hiszem, hogy az idő segít ebben, sőt.
2014. márc. 10. 08:47
 19/26 A kérdező kommentje:
Én teljesen a férfit látom benne,alig vártam h leteljen a 6 hét és akkor sex-elhetünk de ezek után.....
2014. márc. 10. 09:03
 20/26 A kérdező kommentje:
Azt mondja ne vágyik másra csak h egyedül lehessen és pihenhessen!Nagyon-nagyon stresszes a munkája és most került egy vezető pozícióba,amit sokan nem néznek jó szemmel és tesznek is róla h megkeserítsék az életét!De ez volt az ő nagy célja és ne akarja feladni!
2014. márc. 10. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!