Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kibírni a szürke hétköznapokat?
Mar ne haragudj, de Te egy megkeseredett, eletunt noszemely vagy.
Miaz hogy nem tudsz orulni semminek??? Nincs mit varni??
-orulj ha sut nap, ha sikerul egy eloszor keszitett etel, ha oromet szerzel a gyerekednek, ferjednek, egy jo konyvnek, jo oldalnak a neten stb.
-varj arra mikor hazajon a ferjed, ha igazi tavasz lesz, ha nyar lesz, a nyaralast, szulinapot stb.
Ritkabban kellene a szinten megkeseredett "baratnokkel" talalkozni, inkabb ismerj meg uj embereket akiknek nincs gyerekuk.
Nagyon sajnallak, elsem tudnam igy kepzelni az eletemet, pedig fele annyira elhetunk jol mint te, kb hetente 2x megyunk jatszotere mert messze van, de akat egy szep falevelnek is tuduk a gyerekkel orulni. Momdjuk elvbol kerulom a gyerekes jatszoteres csak a gyerek letezik "baratnoket",
Akkor mégis mit tenne boldoggá? Ha a férjed otthon lenne és ne lenne mit enni? Van munkahelye, dolgozik, értetek, te meg ezzel a hozzáállással várod haza...örülj hogy nem kell rohannod vissza munkába, mert nem kell a pénz kenyérre!
keress egy cseszett hobbit, a tanulás meg ezért jó, mert tudást ad, sikerélményt...
hány éves vagy?
22-es, nagyon jól megfogalmaztad a lényeget, tényleg az vagyok, pedig hidd el pár hónapja még én is "normális" voltam, én is tudtam örülni minden apróságnak. Aztán ez mostanra valahogy elmúlt :-(
23-as, 18 évig tanultam egyfolytában, utána hat évet dolgoztam úgy, hogy folyamatosan tanulnom kellett, mert az egyetem szinte semmilyen szinten nem készített fel, arra, ami a munkahelyemen várt rám. Ebből ki tudod számolni, hogy nem vagyok mai csirke. Azt meg te sem gondolhatod komolyan, hogy pusztán azért kellene hálásnak lennem egész életemben, mert van pénzünk kenyérre. Mindketten diplomások vagyunk, mióta befejeztüt a sulikat dolgozunk, szóval talán nem véletlen, hogy nem a betevő kenyér a probléma itthon. Vagy akinek ennyi van, az már nem is vágyhat többre???
Milyen többre vágysz akkor?
Nincs anyagi gondotok, ott a férjed, ott a gyerek, mégis úgy írsz mint aki meg akar halni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!