Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet kibírni a szürke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kibírni a szürke hétköznapokat?

Figyelt kérdés
Férjem dolgozik, mellette tanul. Én itthon a kislányunkkal. Kommunikáció szinte nulla, főleg csak a legszükségesebb dolgokról. Közös program nulla. 24 órából 23 órát én vagyok a kicsivel. Még pár hónapja is mindent rendben éreztem, de most egyszerűen nem bírom. Nem a gyereknevelésből van elegem, a házimunkával is egész jól elboldogulok egyedül. A folytonosan egyforma napok zavarnak, az hogy nincs mire várjak, nincs mit tervezzek, nincs ami boldoggá tesz...
2014. márc. 7. 16:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%
Barátnőkkel szervezzél programokat. Vagy a babával menjetek el úszni. Ha a párod nem ér rá, akkor csinálj magatoknak programot. És beszéld meg ezt a pároddal, biztos neki is hiányzol.
2014. márc. 7. 16:27
 2/27 anonim ***** válasza:
86%

meg kell színesíteni..

plusz a nehéz időszakot, amin nem tudsz változtatni (nagyon kevés szabadiidő a férjed sulija, és munkája miatt) azt túl kell élni, és csak előre nézni amikor ennek a nehéz időszaknak meglesz a gyümölcse

viszont a saját jó érzésedet, a mindennapjaidat ne a férjedtől tedd függővé..

otthon vagy a kislányoddal, ami egy nagyon szép időszak.

egy csomó dolgot tudtok csinálni, találd fel magad...

Ha tudod akkor 1 hétvégére vigyázzon más a kislányra, hogy a taposómalomból kigyre...

mert azt is megértem ha kell a változatosság...

ne hagyd hogy ebbe jobban belefordulj, mert nagyon nehéz kikeecmeregni, főleg, hogy ebebn most nem tud a férjed melletted lenni

2014. márc. 7. 16:29
 3/27 anonim ***** válasza:
16%

És milyen alternetívát látsz?

Az egyetlen, amit el tudnék képzelni, hogy te jársz el a férjed helyett dolgozni, és ö meg marad a ygerekkel otthon. Akkor rövidesen rájössz, hogy neked van a jobb dolgod, föként, hogy ö még a munka mellett tanul is.

Ha ennyire nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor mahyon kár volt férjhezmenned és föként gyereket szülni. Aki ennyire éretlen, annak jobb, ha nem teszi még egy (vagy több) gyerek életét tönkre.

2014. márc. 7. 16:30
 4/27 anonim ***** válasza:
77%
#3 - ez egy ritka rosszindulatú válasz volt.
2014. márc. 7. 16:38
 5/27 anonim ***** válasza:
86%
Csomó dolgot csinálhatsz nalpközben. Nem írtad mekkora a gyerek, de sok program van vel is. Jó idő van, lehet menni ide-oda. Barátnők. HObbi vagy aármi.
2014. márc. 7. 16:39
 6/27 A kérdező kommentje:

1-es, barátnőzés játszótér beiktatásával szinte mindennapi program, már az is a mindennapi rutin része, mert a gyerekek dolgain kívül szinte semmi témánk nincs már :-(

2-es igazad van, hogy nem a férjemtől kell függővé tennem azt, hogy hogyan érzem magam, csak néha könnyebb mást okolni :-( köszönöm a hozzászólásodat, nagyon elgondolkoztató!

3-as, nem hiszem, hogy pár mondatból meg tudnád állapítani, hogy milyen feleség és anya vagyok. Viszont milyen hasznos mondanivalója volt is a hozzászólásodnak a sértegetésen kívül?

2014. márc. 7. 16:44
 7/27 anonim ***** válasza:
67%

A felesegem is ilyen problemakkal kuzdott. En ket helyen dolgoztam abban az idoben az anyagiak miatt, es szinte csak aludni jartam haza.

A megoldas az lett, hogy eloszor otthon vegezheto munkat vallalt, utana meg tanfolyamokat vegzett, mindjart nem voltak szurkek a hetkoznapok. Lehetett varni a penzt amit munkajaert kapott, illetve a vizsgakat.

2014. márc. 7. 16:57
 8/27 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem kezdesz egy új nyelv tanulásába, cél a középfok :-) Hasznos és szórakoztató is lehetne akár!
2014. márc. 7. 17:05
 9/27 anonim ***** válasza:
59%
Sosem értettem, hogy tudnak unatkozni az emberek. Főleg ha valakinek még gyereke is van. nem tudom elképzelni, hogy ne legyen kedved semmihez, és ne jusson eszedbe semmi, amivel leköthetnéd magadat.
2014. márc. 7. 17:07
 10/27 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Én a helyedben mondjuk belekezdenék egy új nyelvbe (tudom, baba mellett nem lesz egyszerű,de azért megoldható, ha nagyon akarsz valamit), vagy elkezdeném művelni magam egy teljesen új ágazatban, vagy beiratkoznék valami kreatív OKJ-re (műkörmös pl.).
2014. márc. 7. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!