Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kibírni a szürke hétköznapokat?
meg kell színesíteni..
plusz a nehéz időszakot, amin nem tudsz változtatni (nagyon kevés szabadiidő a férjed sulija, és munkája miatt) azt túl kell élni, és csak előre nézni amikor ennek a nehéz időszaknak meglesz a gyümölcse
viszont a saját jó érzésedet, a mindennapjaidat ne a férjedtől tedd függővé..
otthon vagy a kislányoddal, ami egy nagyon szép időszak.
egy csomó dolgot tudtok csinálni, találd fel magad...
Ha tudod akkor 1 hétvégére vigyázzon más a kislányra, hogy a taposómalomból kigyre...
mert azt is megértem ha kell a változatosság...
ne hagyd hogy ebbe jobban belefordulj, mert nagyon nehéz kikeecmeregni, főleg, hogy ebebn most nem tud a férjed melletted lenni
És milyen alternetívát látsz?
Az egyetlen, amit el tudnék képzelni, hogy te jársz el a férjed helyett dolgozni, és ö meg marad a ygerekkel otthon. Akkor rövidesen rájössz, hogy neked van a jobb dolgod, föként, hogy ö még a munka mellett tanul is.
Ha ennyire nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor mahyon kár volt férjhezmenned és föként gyereket szülni. Aki ennyire éretlen, annak jobb, ha nem teszi még egy (vagy több) gyerek életét tönkre.
1-es, barátnőzés játszótér beiktatásával szinte mindennapi program, már az is a mindennapi rutin része, mert a gyerekek dolgain kívül szinte semmi témánk nincs már :-(
2-es igazad van, hogy nem a férjemtől kell függővé tennem azt, hogy hogyan érzem magam, csak néha könnyebb mást okolni :-( köszönöm a hozzászólásodat, nagyon elgondolkoztató!
3-as, nem hiszem, hogy pár mondatból meg tudnád állapítani, hogy milyen feleség és anya vagyok. Viszont milyen hasznos mondanivalója volt is a hozzászólásodnak a sértegetésen kívül?
A felesegem is ilyen problemakkal kuzdott. En ket helyen dolgoztam abban az idoben az anyagiak miatt, es szinte csak aludni jartam haza.
A megoldas az lett, hogy eloszor otthon vegezheto munkat vallalt, utana meg tanfolyamokat vegzett, mindjart nem voltak szurkek a hetkoznapok. Lehetett varni a penzt amit munkajaert kapott, illetve a vizsgakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!