Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez nem esne rosszúl? A gyerekem apja nem akar
elvenni.
Figyelt kérdés
Párommal másfél éve vagyunk együtt, nem terveztük a gyereket, de amikor megtudta, hogy terhes vagyok megkérte a kezem.
Úgy alakult, hogy csak most márciusra kaptunk időpontot az esküvőre. Ma közli velem, hogy meggondolta magát és mégsem akar elvenni, de éljünk továbbra is együtt. Mivel az anyjánál lakunk fogtam a cuccomat és eljöttem.
Első lelkesedésében megkérte a kezedet, mert úgy érezte hogy úriemberként ezt kell tennie. Aztán elgondolkodott rajta, hogy nem biztos hogy megérdemled, hogy úriemberként viselkedjen veled, mert a gyermektervezés nem volt benne a megállapodásotokban.
2014. márc. 7. 17:57
42/55 anonim válasza:
Ezért jó a réi öreg hagyományok előszór esküvő majd gyerek, így enm kell utolag siránkozni.
2014. márc. 7. 18:02
43/55 anonim válasza:
Neked komolyan fontosabb a házasság annál, hogy a gyereked egy családban nőjön fel. Mit érsz el ezzel a zsarolással oké, elvesz aztán mi változik akkor elvett mert becsúszott a gyerek és kihisztizted nem azért mert ő is akarta volna.
Nekem is fontos a házasság de amit te művelsz már nagyon sok szerintem, s nőként mondom.
2014. márc. 7. 18:06
44/55 anonim válasza:
41-es A gyaerekcsinalashoz meg a 21szazadban is alltalaban ket ember kell (az sem baj ha az egyik no a masik meg ferfi). Viccet felreteve ugyanolyan hibas gyerekugyben mind a ketto.
2014. márc. 7. 18:12
45/55 anonim válasza:
kíváncis lennék mennyire volt véletlen a gyerek becsúszása...
2014. márc. 7. 18:13
46/55 anonim válasza:
1,5 éve vagytok együtt, gondolom legalább 2 hónapja együtt is éltek az anyucikája nyakán és pénzén, és neked máris potyogtathatnékod van? Hát nem csodálom, hogy nem akar elvenni basszus, tipikus donorkereső-haszonleső nőszemély lehetsz. Gondolom majd 10 oldal után megint kiderül, hogy a kapcsolatotok egyébként alapjaiban is egy hatalmas szarkupac, és gondoltad ha kiellesz neki egyet-kettőt, akkor majd melletted marad. Sajnálom, nem jött be :S
2014. márc. 7. 18:30
47/55 anonim válasza:
Igazad volt.
De ettől független megkérdezném,miért is gondolta meg magát,ha le nyugodtam.És talán meg próbálnám megérteni.
Szerintem másfél év nem kevés idő,nem értem azt aki azt írja,hogy hamar teherbe estél.Mégis mennyi idő után kellene?
2014. márc. 7. 18:42
48/55 anonim válasza:
Mondjuk leghamarabb olyan 3-4 év együttélés, és ha igénye van rá a párnak, akkor házasság után. De nem 1-2 hónapos anyuci nyakán élősködés és 1,5 éves lóf*..szos járogatás után. Hány éves vagy, hogy 1,5 év szerinted nem kevés? 14? Mert akkor tényleg nem. 24, 34, 44és így tovább évesen meg nem tennél ilyen hülye kijelentéseket, mert tisztában lennél vele, hogy még egymás kiismeréséhez is kevés 1,5 év, nemhogy gyerekvállaláshoz...
2014. márc. 7. 18:44
49/55 anonim válasza:
En nem ertem az ilyen kommenteket, hogy kipotyogtatta, megellete stb. Mar egyszer leirtam, ket ember kell a gyerekhez 50%-50%, tehet a potyogtato es a dugogato is egyforman "hibas".
2014. márc. 7. 19:10
50/55 anonim válasza:
nem olvastam el a válaszokat, de ha a pasidnak már 20 éve lett volna esküvője akkor 40 felett van és az anyjánál lakik? Egyéb gondok is vannak itt kérem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!