Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez nem esne rosszúl? A gyerekem apja nem akar elvenni.
Párommal másfél éve vagyunk együtt, nem terveztük a gyereket, de amikor megtudta, hogy terhes vagyok megkérte a kezem.
Úgy alakult, hogy csak most márciusra kaptunk időpontot az esküvőre. Ma közli velem, hogy meggondolta magát és mégsem akar elvenni, de éljünk továbbra is együtt. Mivel az anyjánál lakunk fogtam a cuccomat és eljöttem.
Ti hogyan reagáltatok volna?
14 vagyok
Nem vagyok alszent! Te vagy felelotlen, most meg sirsz, hogy masfel ev!! utan nem vesz el.
ahogy olvasom ez egy kb 40 éves férfi, aki még anyukánál lakik (kérdező írta, hogy 20 éve lett volna egy esküvője) ... a kérdezőről meg nekem úgy tűnik, hogy húsz egynehány éves lehet
kedves kérdező, anyuka lebeszélte a párod a házasságról, mondván, hogy könnyebben szabadul tőled majd, ha elege lesz belőled
Én terhesen / szülés után soha nem mennék feleségül senkihez. Nem tudnám, hogy engem akar, vagy csak a gyereket.
Mi házasság nélkül terveztük a gyereket, másfél éve nem jön össze. Karácsony előtt viszont megkérte a kezemet, és májusban összeházasodunk. Így már teljesen más a szitu, boldogan megyek hozzá, mert így biztos vagyok benne, hogy engem akar.
Látom, nagyon kevés normális választ kaptál. Nagyon nagyon jól tetted, hogy eljöttél. Teljesen hülyének nézett, ki van tűzve az esküvő, megkérte a kezed, aztán meg lemondja? Ha ezt nem lépted volna meg, sosem vett volna téged semmibe a jövőben. Így nagy eséllyel megjön az esze, mert te kicsit helyretetted (az ember csak fájdalom árán tanul).
Ha pedig nem megy utánad, és kéri,hogy rendezzétek a dolgokat (+ esküvő) akkor ennyit is ért a dolog, és jó, hogy nem vesztegetsz rá több időt az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!