Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek ez nem esne rosszúl? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez nem esne rosszúl? A gyerekem apja nem akar elvenni.

Figyelt kérdés

Párommal másfél éve vagyunk együtt, nem terveztük a gyereket, de amikor megtudta, hogy terhes vagyok megkérte a kezem.

Úgy alakult, hogy csak most márciusra kaptunk időpontot az esküvőre. Ma közli velem, hogy meggondolta magát és mégsem akar elvenni, de éljünk továbbra is együtt. Mivel az anyjánál lakunk fogtam a cuccomat és eljöttem.

Ti hogyan reagáltatok volna?

2014. márc. 7. 13:06
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem kb. egálban vagytok, ha nem volt tervezve gyerek, előtte eljegyzés, akkor örülj, hogy most továbbra is Veled akar élni, de nem várhatod el, hogy férjedként egy életen át kitartson melletted. Ha csak pár évig együtt vagytok, az is jó a gyereknek is.
2014. márc. 7. 13:36
 22/55 anonim ***** válasza:
20%

14 vagyok

Nem vagyok alszent! Te vagy felelotlen, most meg sirsz, hogy masfel ev!! utan nem vesz el.

2014. márc. 7. 13:38
 23/55 anonim ***** válasza:
97%

ahogy olvasom ez egy kb 40 éves férfi, aki még anyukánál lakik (kérdező írta, hogy 20 éve lett volna egy esküvője) ... a kérdezőről meg nekem úgy tűnik, hogy húsz egynehány éves lehet

kedves kérdező, anyuka lebeszélte a párod a házasságról, mondván, hogy könnyebben szabadul tőled majd, ha elege lesz belőled

2014. márc. 7. 13:41
 24/55 anonim ***** válasza:
19%
Végül is jól döntött (mármint a faszi). venne el a kórság egy ilyen hisztis pi.csát. :D
2014. márc. 7. 13:42
 25/55 anonim ***** válasza:
70%

Én terhesen / szülés után soha nem mennék feleségül senkihez. Nem tudnám, hogy engem akar, vagy csak a gyereket.

Mi házasság nélkül terveztük a gyereket, másfél éve nem jön össze. Karácsony előtt viszont megkérte a kezemet, és májusban összeházasodunk. Így már teljesen más a szitu, boldogan megyek hozzá, mert így biztos vagyok benne, hogy engem akar.

2014. márc. 7. 13:42
 26/55 anonim ***** válasza:
89%
ne törődj semmivel,elveszlek én
2014. márc. 7. 13:43
 27/55 anonim válasza:
75%

Látom, nagyon kevés normális választ kaptál. Nagyon nagyon jól tetted, hogy eljöttél. Teljesen hülyének nézett, ki van tűzve az esküvő, megkérte a kezed, aztán meg lemondja? Ha ezt nem lépted volna meg, sosem vett volna téged semmibe a jövőben. Így nagy eséllyel megjön az esze, mert te kicsit helyretetted (az ember csak fájdalom árán tanul).

Ha pedig nem megy utánad, és kéri,hogy rendezzétek a dolgokat (+ esküvő) akkor ennyit is ért a dolog, és jó, hogy nem vesztegetsz rá több időt az életedből.

2014. márc. 7. 13:51
 28/55 anonim ***** válasza:
74%
Ugyanez lett volna a reakcióm. Megbeszéltétek, hogy ebben a hónapban összeházasodtok. Ő felrúgta a megállapodást, hülyét csinált belőled. Én is ezt tettem volna. Vissza ne menj hozzá! Majd elmúlik a fájdalom.
2014. márc. 7. 14:05
 29/55 anonim ***** válasza:
97%
Ő egy "nemnősülős" pali. Nincs ezzel semmi gond, de mondta volna meg a legelején. Akkor lehet, hogy a baba sem születik meg. De ő megvezetett ocsmány módon, semmilyen indokkal. Az nem indok, hogy nem akar nősülni . Aki "Á"-t mond, mondjon "B"-t is. Hagyd a fenébe őt, örülj a babádnak és csak a gyerek érdekében tartsd fenn vele a kapcsolatot. Kezdj szép lassan új életet és másodikat ne szülj esküvő nélkül.
2014. márc. 7. 14:13
 30/55 anonim ***** válasza:
29%
nincs még gyerekük...csak terhes.....azért az nem ugyanaz. a kérdezö hülyén irta ki kérdést, de egyébként én is elcuccoltam volna..
2014. márc. 7. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!