Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek ez nem esne rosszúl? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez nem esne rosszúl? A gyerekem apja nem akar elvenni.

Figyelt kérdés

Párommal másfél éve vagyunk együtt, nem terveztük a gyereket, de amikor megtudta, hogy terhes vagyok megkérte a kezem.

Úgy alakult, hogy csak most márciusra kaptunk időpontot az esküvőre. Ma közli velem, hogy meggondolta magát és mégsem akar elvenni, de éljünk továbbra is együtt. Mivel az anyjánál lakunk fogtam a cuccomat és eljöttem.

Ti hogyan reagáltatok volna?

2014. márc. 7. 13:06
1 2 3 4 5 6
 11/55 marcsi1978 ***** válasza:
13%
az tényleg csak egy parír szerintem !tapasztalatból mondom és ha már így alakult szerintem nem az esküvő a fontos hanem a gyermek ha szereted igazán azért nem hagyod ott mert nem vesz el feleségül!
2014. márc. 7. 13:22
 12/55 anonim ***** válasza:
85%

Érzelmi szegény férfi.

Én is eljöttem volna a helyedben. Hiába hangoztatja, hogy "csakegypapír", ha neki valóban az lenne, akkor nem aggodalmaskodna, hogy neked viszont fontos, és megadná neked.

A mai világban nehezen vállalnak felelősséget az emberek, és félnek az elkötelezettségtől. A házasság pedig az, így a legkönnyebb azzal kivágni magukat, hogy csakegypapír és nemettőlfoglakjobbanszeretni. A házasságnál jobb családformát még nem találtak fel.

2014. márc. 7. 13:24
 13/55 anonim ***** válasza:
84%

Látom, itt mindenki szerint nagyon rendben van minden. Szerintem meg nem. Én is eljöttem volna.

Terhesen persze ez egy sokkal nehezebb kérdés. Mondjuk én nem hiszek a véletlen terhességekben, aki nem akar gyereket, védekezzen. Ha meg elszúrták, akkor vállalják a felelősséget, vagy ne szexeljenek. Eleve csak házasságban vagyok hajlandó szülni. Nyilván nem a papíron múlik, hanem a szándékon. És végleges elköteleződés szándékának megtestesülése a papír. Ez van.

Én azt mondom, a kérdező jól döntött.

Eljött még azelőtt, hogy veszekedésekkel, megcsalással porig alázták volna egymást a párjával. Mert a végén úgyis szétmentek volna ilyen helyzetben.

2014. márc. 7. 13:25
 14/55 anonim ***** válasza:
19%

Par honap utan teherbe esttel, bar nem akartatok gyereket es gondolom vedekeztettek is (biztos ovszerrel es tablettaval is). Oda koltoztel az anyjahoz a gyerekkel.

Most meg nem akar elvenni annak ellenere hogy mar masfel eve egyutt vagytok es meg gyereket is szultel neki ez ido alatt.

Nahat..

2014. márc. 7. 13:26
 15/55 anonim ***** válasza:
81%
Arra nem gondoltal meg, hogy lehet csak a gyerek miatt maradt veled. Aki a parjat felesegul akarja venni annal nem kell taktikazni az eskuvoert.
2014. márc. 7. 13:26
 16/55 marcsi1978 ***** válasza:
23%
azért mondjuk meg őszintén manapság nagyon sok a válás kis hazánkba ami ha nem egyeznek sok herce hurcával jár ezért gondolja sok ember hogy csak 1 papír !a boldogság nem azon múlik!
2014. márc. 7. 13:27
 17/55 anonim ***** válasza:
90%

"ha szereted igazán azért nem hagyod ott mert nem vesz el feleségül!"

De azért igen, ha a pasi NEM szereti.

És ez alapján a pár sor alapján a pasi nem szereti. Nyilván mélyebben nem látunk bele, de a tény az, hogy megkérte a kezét és meggondolta magát.

Ha szeretné, ebben a helyzetben betartaná az ígéretét, főleg úgy, hogy a kérdező is ezt szeretné.

Ez már elegendő ok szerintem, hogy elhagyja.

Szép dolog a szeretet, de amikor nem szeretnek viszont, akkor jogod van továbblépni, és mással boldog lenni.

2014. márc. 7. 13:28
 18/55 anonim ***** válasza:
86%
A sok válás azért van, mert először is összefekszenek fűvel-fával, nem ismerik meg egymást, külsőség alapján döntenek, aztán nem tudnak kommunikálni, nincsenek közös terveik. Nem a házasság rossz, hanem az emberek nem tudják, hogy kell egy párkapcsolatot fenntartani.
2014. márc. 7. 13:29
 19/55 anonim ***** válasza:
90%

De akkor minek kérte meg a kezed, ha el sem akar venni? Csak azért mondta, mert terhes lettél?

Ezt amúgy annyira komolytalannak tartom, eljegyez, kitűzitek az esküvő dátumát, aztán meg lefújja.

Hát én úgy reagáltam volna, hogy ne szórakozzon velem!

2014. márc. 7. 13:33
 20/55 anonim ***** válasza:
84%
Kerdezo akarhogy is allitod ha fontos lennel a parodnak elvenne foleg hogy mar gyereketek is van.
2014. márc. 7. 13:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!