Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez nem esne rosszúl? A gyerekem apja nem akar elvenni.
Párommal másfél éve vagyunk együtt, nem terveztük a gyereket, de amikor megtudta, hogy terhes vagyok megkérte a kezem.
Úgy alakult, hogy csak most márciusra kaptunk időpontot az esküvőre. Ma közli velem, hogy meggondolta magát és mégsem akar elvenni, de éljünk továbbra is együtt. Mivel az anyjánál lakunk fogtam a cuccomat és eljöttem.
Ti hogyan reagáltatok volna?
Elfogadtam volna, hogy nem akar elvenni. Na és mi van abban? Nem egy papírtól leszel boldogabb. Attól még élhetnétek boldogan mint család, szerintem eléggé eltúloztad hogy felhúztad ezen az orrod és eljöttél.
29/N
Ha a gyerek felnő, mit mondasz neki? Mert az apja nem volt hajlandó papírral megerősíteni azt hogy szeret téged?
Remek!
Teljesen túlreagáltad. És ha nem vesz el akkor mi van???
Papír nélkül már borul a világ?
Különben is, másfél év után gyerek meg esküvő... én is elgondolkodnék...
Igazán stabil kapcsolatnak tűnik a tiétek. Ráadásul az anyjánál laktok? Gratulálok.
Szegény gyerek...
Erosnek tartom, hogy leleptel, de megertelek.
Ha egyszer megbeszeltetek, hogy lesz eskuvo meg minden es abbol viszakozik valamelyik fel ott mar nagy gondok vannak.
Valoszinu nem biztos benne hogy veled akarja leelni az eletet, vagy mar van is valakije, es a papir csak nehezitene a helyzeten ha lepni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!