Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan, aki elfogadta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki elfogadta, hogy a férje nem szeret beszelgetni es legszívesebben folyton csöndben lenne?

Figyelt kérdés
Ha igen , hogy sikerült?
2014. febr. 23. 13:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20-as ennyi erővel ez az összes férfira elmondható, ez általánosítás amit mondasz, miért lenne törvényszerű.
2014. febr. 23. 15:52
 22/30 anonim ***** válasza:
38%
Egy olyan kapcsolatban, ahol nincs gond a kommunikációval, nincs megcsalás. A megcsalás oka mindig az, hogy az egyik félnek valami nem tetszik, de nincs pofája szólni a párjának.
2014. febr. 23. 15:56
 23/30 anonim ***** válasza:
73%

"Egy olyan kapcsolatban, ahol nincs gond a kommunikációval, nincs megcsalás."

Hát ez egy nagyon aranyos és naiv elgondolás. Nem tudom mennyi idős lehetsz de nagy hülyeség.

"A megcsalás oka mindig az, hogy az egyik félnek valami nem tetszik, de nincs pofája szólni a párjának."

Nahát.. sajnos a legjobban működő kapcsolatba is van hogy becsúszik a megcsalás, attól hogy működik a kommunikáció két fél között attól még a féfi félrelép(het) ha épp olyan szituba keveredik, ez nem a kommunikációtól függ hanem személyiség függő. Attól hogy valaki csendesebb még lehet egyenes ellem. Legtöbb ismerősöm aki csalja a párját ez lehet nőis nem csak férfi mind egytől egyik jó kommunikációs készséggel rendelkeznek, kívülállók azt mondják irigylésréméltó a családi életük mégis van valaki képbe náluk a férj/feleség mellett.

2014. febr. 23. 16:06
 24/30 anonim ***** válasza:
62%
A férfi már csak ilyen. A tettek embere. Akkor beszél, ha van mit mondania.
2014. márc. 6. 18:58
 25/30 anonim ***** válasza:
52%

"a legjobban működő kapcsolatba is van hogy becsúszik a megcsalás, attól hogy működik a kommunikáció két fél között attól még a féfi félrelép(het) ha épp olyan szituba keveredik"

Tudnál példát mondani ilyen szituációra? Mert én legfeljebb azt tudnám elképzelni, hogy kényszerítik a szexre=megerőszakolják, az pedig nyilván nem megcsalás. Vagy az alkoholra gondoltál? Aki annyira képtelen tartani a mértéket, hogy ilyesmi előfordulhat, az éretlen és felelőtlen, nem alkalmas tartós párkapcsolatra, ergo normális, érett ember nem jár vele.

Nem azt mondom, hogy mindenki, aki beszélget a partnerével, tisztességes ilyen téren, és mindenki, aki nem, az törvényszerűen csalja a párját, csak a kettő között igenis lehet, és sok esetben van is összefüggés. Aki nem beszélget szívesen, annak értelemszerűen a problémákat, esetleg a szakítást/válást is nehezebb közölnie a partnerével, vagyis kényelmesebb neki a megcsalást választani, ha ki akarja elégíteni valahogyan a saját igényeit.

2014. márc. 6. 19:15
 26/30 anonim ***** válasza:
60%

Ellent kell mondjak, kedves utolsó, ezt 23-as látja jól. Gondolj csak bele. A kapcsolatteremtés, lettlégyen az akár titkos is, a jó kommunikációs készségen alapul. Tehát aki tud beszélni, és ki tudja fejezni magát, annak több "esélye" van megcsalni a párját, mint a sülthal típusnak. Más dolog, hogy a férfi, ha tud is, nem szeret beszélni. Ha beszél, akkor mond is valamit. Ha mond valamit, azt szereti lényegretörően, pár szóval elintézni, nem úgy mint a nők, akiknek sokkal fejlettebb a beszédkészségük. Példaként szoktam felhozni, hogy amikor a feleségem a délutánt áttrécselte a barátnőjével, este még egy félórára felhívja telefonon, mert valamit elfelejtett elmondani. :)

Én olyan körökben mozgok, ahol kell a jó sváda, és bizony nem egy kollégám csalja a feleségét. 35 fölött szinte valamennyi. Velem is megesett, annak ellenére, hogy imádom őt, és mindig mindent megbeszélünk. (Ezt nem.)

2014. márc. 7. 07:09
 27/30 anonim ***** válasza:

Ő ilyen,zárkózott és csendes típus.Sajnos megváltozni nem tud,tehát valószínűleg ez a probléma mindvégig fennt fog állni,míg csak együtt lesztek.Vagy kilépsz a kapcsolatból,és keresel egy aktívabb felet,vagy megpróbálsz csak azokra a témáka szorítkozni,amelyek őt is érdeklik.Nekem egyébként alapból is ilyen a barátom,de inkább akkor zárkózik magába,ha rossz napja van,egyébként beszédes,ha hagyom kibontakozni,és olyan téma kerül szóba,amiről szeret beszélgetni.

Egyébként a megcsalás dologhoz csak annyit,hogy a nagyon csendes emberek valamennyire tényleg sunyibbak,így könnyebben füllentenek,vagy tesznek olyasmit,amit nem kéne.Persze nem mind ilyen,de jó részükre szerintem igaz ez.

2014. márc. 16. 17:39
 28/30 anonim ***** válasza:

Én leültettem és beszéltettem. Mondtam, hogy nem tudok úgy élni valakivel, hogy nem beszélgetünk.

Eleinte nehéz volt, de aztán belejött. Néha be sem áll a szája,mikor épp nincs kedvem beszélgetni. (pl mikor fáj a torkom vagy a fejem)

2014. márc. 16. 20:41
 29/30 anonim ***** válasza:
Az én férjem sem éppen a szavak embere. Csak akkor beszél, ha valami fontos mondanivalója van, fölöslegesen nem fecseg. Egy pillanatig sem zavar ez a tulajdonsága. Ha szeretném, hogy valamilyen témában kifejtse a véleményét, mert nekem az különösen fontos, akkor megkérem rá és összeszedi magát. Meglepően ütős véleményei szoktak lenni. Egyébként 32 éves, én 30 vagyok és lassan 11 éve vagyunk együtt.
2014. márc. 17. 14:48
 30/30 anonim ***** válasza:
Nekem nem sikerül elfogadni. Egyre nehezebben megy az elviselés is. Amikor összejöttünk, állandóan beszélgettünk. Éjjel-nappal! Sétáltunk és beszélgettünk. Tévéztünk és beszélgettünk. Ettünk és beszélgettünk.... Mára eljutottunk oda, hogy harapófogóval kell minden szót kihúzni belőle. Sokszor feladom és hozzá sem szólok. :(
2014. márc. 17. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!