Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan, aki elfogadta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki elfogadta, hogy a férje nem szeret beszelgetni es legszívesebben folyton csöndben lenne?

Figyelt kérdés
Ha igen , hogy sikerült?
2014. febr. 23. 13:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%
Nyúlván nem lenne a férje ha nem fogadná el, mert el sem jutnának a házasságig.
2014. febr. 23. 13:48
 2/30 anonim ***** válasza:
90%

Már azelőtt el kellett volna fogadnod, hogy hozzámentél volna!

Ha nem ment, nem kellett volna hozzámenni.

2014. febr. 23. 13:49
 3/30 anonim ***** válasza:
78%

Ne is mondd... Nekem nagyon nehéz sokszor! Főleg amikor este hazaérünk a munkából és én szeretnék elmesélni valamit, de van hogy már nincs kedvem belefogni, mert a párom úgyis csak hümmög közbe.

Nekem a módszerem az, ha tehetem akkor a barátokkal, kollégákkal alaposan kibeszélgetem magam hétközbe és akkor hétvégén már könnyebb valamennyivel. (Ez se mindig válik be)

2014. febr. 23. 13:49
 4/30 Solitude ***** válasza:
93%
A csendes emberek már csak ilyenek. Az én párom se vevő minden témára. De már az elején is tudtam, hogy Ő ilyen. Csak az évekkel ez még jobban erősödött benne. Akad olyan nap amikor ez kifejezetten bosszant már, főleg ha fontos témáról akarnék diskurálni...
2014. febr. 23. 13:51
 5/30 anonim ***** válasza:
91%

Hát én is azt mondom, hogy előbb kellett volna gondolkodni. Nem tudom, mennyi idő után házasodtatok és a kapcsolat kezdetétől mostanáig mennyi idő telt el, hogy mikor alakult ez ki. Ha közben alakult ki, romlott meg ennyire, az más, előre senki se tudhatja. De ha már ilyen volt és már az elején zavart, akkor nem értem, hogy mért nem gondoltad ezt végig előbb.

Nem tudod megváltoztatni, próbálj meg másokkal beszélgetni. Vagy beszélgess vele az ő kedvenc témáiról. Valamiről azért csaktán szeret beszélgetni. Keresni kell egy közös témát. De ha nincs, akkor végképp nem értem, hogy hogy házasodtatok össze. A házasságot nem csak a rózsaszín ködre kell építeni, hanem előre is kell gondolkodni, a szürke hétköznapokra.

2014. febr. 23. 13:59
 6/30 A kérdező kommentje:

Ki írta h nem tudom elfogadni , vagy hogy ez elviselhetetlen számomra???

Mások tapasztalatára vagyok kiváncsi , aki hasonló cipőben jár.

A többieknek köszönöm !

2014. febr. 23. 14:03
 7/30 anonim ***** válasza:
56%
Akkor meg egyszerűen fölösleges a kérdés. Valamennyire zavar, máskülönben nem kérdeznéd.
2014. febr. 23. 14:09
 8/30 A kérdező kommentje:
Szerinted van különbség a valamennyire zavar , es az annyira nem tudom elviselni , h legszívesebben elvalnek között?? Vagy a te társas tökéletes , nincs kezelendő probléma , semmi nem zavar a kapcsolatodban?
2014. febr. 23. 14:12
 9/30 anonim ***** válasza:
63%

ha neked megfelelne ez a helyzet, akkor nem kérnél tanácsot, nemdebár? :P

személy szerint lyukat ásnék a betonba 2 kézzel ha a párom minden mondatomat egy hümmögéssel rendezne le. :)

2014. febr. 23. 14:12
 10/30 anonim ***** válasza:
57%
Úgy látszik akkor itt mindenki párja tökéletes és mindenki elválna az első adandó problémára!? Érdekes...
2014. febr. 23. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!