Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a férjem alig hajlandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem alig hajlandó lefeküdni velem, mert folyton fáradt, most csaljam meg, vagy váljak el?

Figyelt kérdés
16 éve vagyunk házasok, amúgy jól megvagyunk. Már mindent megpróbáltam, de hiába.
2014. febr. 17. 18:14
1 2 3
 21/21 Gringabringa válasza:

Isten hozott a klubban.Nálunk nincs többéves kapcsolat, se gyerek, se elfásultság.Két hónap után alig észrevehetően havi kettőre csökkent,az is csak azért, mert kikönyörögtem.Szeret, imád, közös jövőt tervezünk, de ha erről próbálok beszélni, mindig azt kapom, hogy "attól, hogy baszogatsz nem lesz jobb".Ezen kívül tényleg minden flottul megy.Hangsúlyozom,ez a kapcsolat még nincs egy éves, és mindez két hónap után történt!

Lécci szóljatok ha találtatok megoldást...én tudom, hogy a szex nagyon fontos és anélkül nincs kapcsolat...de azt is tudom, hogy a szex nem minden...Voltak partnereim akikkel mennyei volt a szex de érzelmileg semmi közünk nem volt egymáshoz.Most itt a másik véglet...

2014. ápr. 28. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!