Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom nem hajlandó lefeküdni velem? Mindig csak utánam egy másfél órára vánszorog be
Enyém is ezt szokta. Kicsit hülyén érzem magam, hogy egy géppel kell versenyeznem mindenféle szexi göncben azért hogy szexelhessek... ráadásul tök ironikus hogy mással nem fekhetek le ugye, az egyetlen akivel meg igen, ő meg nem akar...
Én ha nagyon be vagyok gőzölve elrángatom onnan.
20L
Ne haragudj, de eddig nem tudtad, hogy szereti pl. a focit, és azt szokott nézni?... Nekem fura olvasni az ilesmit, mivel én pl. 100%-ig tisztában vagyok vele, hogy a barátom mit szokott csinálni esténként, és így tudom, hogy mire számítsak jövőre, ha hozzá költözök. Ő például gépen szokott játszani, így tudom, hogy valószínűleg sokszor fog jövőre is, de én ezzel együtt szeretem, és elfogadom így. Ha Te tudtad eddig is, hogy focit néz, és ezzel együtt szereted, akkor miért zavar? Ha pedig nem tudtad, és nem tudod így elfogadni, akkor talán jobb, ha külön váltok, mert valószínűleg nem fog megváltozni. Keressetek más alkalmakat a szexre, nem muszáj mindig este, lefekvés előtt... Például a meccs előtt, vacsi után, délután ha hazaértek a munkából, éjjel, hajnalban, ébredés után, mi fürödni is mindig együtt szoktunk, és olyankor is sokszor egymásnak esünk... Annyi más alkalom van, simán lehet szexelni máskor. Ha az zavar, hogy nem egyszerre mentek aludni, akkor vagy nézd vele a meccset, vagy csinálj még Te is mást, amíg nem alszotok el. Ha igazán szeretitek egymást, akkor ebből nem lesz hosszabb távon gond.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!