Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom nem hajlandó lefeküdni velem? Mindig csak utánam egy másfél órára vánszorog be
Figyelt kérdés
Egész éjjel a hülye meccseit nézi,amikor szólok hogy jöjjön be mert bújni szeretnék akkor nekiáll puffogni hogy most nem majd jön mert most ez meg ez játszik...E miatt már szexuális életünk sincs szinte.Próbáltam vele beszélni de akkor én vagyok a házisárkány.Mit csináljak?2011. jún. 30. 00:45
11/15 anonim válasza:
öltözz focimezbe, és támadd le!
12/15 anonim válasza:
hát ne éjjel szexeljetek, egész nap csak nem megy meccs... lehet reggel is, délben is, délután is:)
amúgy meg tényleg beszéld meg vele...
13/15 A kérdező kommentje:
De ő egésznap dolgozik.Amikor haza ér akkor leül kajálni,bekapcsolja a tv-t és ott ül egész nap.Nem jó ez így:(
2011. jún. 30. 13:00
14/15 anonim válasza:
kezd el oralisan kielegiteni aztan menj be a szobaba.
Striptease elj elotte.dobd a fejere a fehernemüidet es menj be a szobaba.nem hiszem hogy ne menne utanad.
En lassan 1hónapja vagyok 1ütt a barátnőmmel de mi még este sosem szexeltünk csak reggel ébredéskor vagy délután szintén alvás után.
Én ugy érzem ő este aludni akar.és nekem oké.
Reggel is még mindig aludni akar de akkor már nem hagyom és mindig szex a vége.
15/15 anonim válasza:
"ma 13:00"
Szerintem elég nagy gáz, ha ennyi idősen ez az igény szintje ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!