Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok?
En a helyedben nem lennék egy cseppet sem nyugodt!A pénz hatalma mindenre képes!Ha 2 ember együtt nem tudja megoldani a házassági problémáit, én ugy gondolom, hogy a párterápia teljesen fölösleges.Lehet egy darabig hasznos, de nem hiszem,hogy egy életre ugy marad!
Te hozzámentél egy pénzes pasashoz, én hozzámentem egy pasihoz,aki szegény volt.Viszont mellettem küzdötte fel magát és megszerezte a legnagyobb diplomát.En dolgoztam és született 2 gyermekünk.Magamra nem gondoltam csak arra, hogy neki sikerüljön az álmait megvalósitania.
Kérte,hogy ne dolgozzak, ebben utólag tudom,hogy féltékenység és lehuzás is volt.Semmiben nem hagyta,hogy fejlõdjek, a gyerekeim felnõttek és most eszem a kefét, hogy hogyan tovább.Ugyanis nagyon sokszor megalázott, lenéz stb.és mindenki többet ér a szemeiben,mint én.
Legalábbis ezt érezteti velem.
Nagyon nehéz helyzetben vagy,mert nem tudsz azonosulni a férjeddel, szerintem csak megerõlteted magad.Ezt azért gondolom, mert nekem is igy van, igen ég és föld vagyunk.Ezt sokszor mondtam már neki, de azt mondja rá,hogy de legalább kiegészitjük egymást.
Viszont nagyon gondold át,hogy az áldozatot meghozod-e a gyermekeidért vagy nem.
En meghoztam és nincs és nem lenne lelkiismeretfurdalásom, ha válásra kerülne a sor, mert mindent végig vittem, ami az erõmbõl tellett!
Kitartást és sok erõt kivánok neked a továbbiakban!
Engem nem érdekel a pénz sosem érdekelt,és én sem "adnám" el a szabadságomat a biztonságért két dolog jutott eszembe míg olvastalak...az egyik hogy,minden második szavad a pénz..tudat alatt is ekörül forogsz,és csodálkozol hogy támadnak és nincs lelki békéd...ez hangzik inkább dicsekvésnek,mint tényeknek...
A másik gondolatom ha annyira úgy érzed minden rendben,miért minket akarsz meggyőzni??..akkor menj és old meg..van egy olyan érzésem te magadat is győzködöd elakarod magadba ültetni,hogy valamit valamiért ez esetben a pénzt a tiszteletért..és hogy még így is jól jártál...minket meggyőzhetsz,sőt még az eszedet is,de a lelked nem fog békén hagyni abból látszik,hogy ide jöttél...
35-36-os...persze, valamiért ide jöttem. Ha normális hozzászólást láttam, megköszöntem (zöld kéz) nektek is! De az irigység "felemel". Komolyan!
Az a kérdésem, hogy miért baj, ha valaki nem dolgozik? Van diplomám, osztályvezető voltam közalkalmazottként egy hivatalban 6 évvel ezelőttig. Most be vagyok jelentve a céghez, tehát lesz nyugdíjam :) de most gyesen vagyok. Mi lesz, ha oviba megy a pici? Konkrétan nem tudom. Én mehetnék dolgozni, volt is próbálkozásom, de az életvitelemmel összeegyeztethetetlen. Magyarul: Kiröhögtek a szomszédok. Az kellemetlenebb volt, mint az itteni beszólások. Azért, hogy napi 8 órát ne legyek itthon (+utazás), utána gyermekeimmel tanulni, játszani és legyek fitt a férjemnek.... miért? Teljesen értelmetlen. Nem vagyok boldog, vagy valami hasonlót ír a 36-os. Szerintem érzelmileg kb ott vagyok, mint bármelyik háziasszony. A gondjaim mások. Nem fáj a fejem a gyermekeim jövője miatt, mert mindkettőnek van már ingatlana. Nem nézem a boltban az árakat. A többi gondom, hogy mit főzzek, vagy mit rendeljek holnap ebédet, ugyanolyan, mint nektek. Megbántott a férjem? Igen! Nagyon elvoltam keseredve? Igen! Sokszor leszek is még....mint te, meg te, meg te....csak engem nem egy szál virággal lep meg. Ennyi a különbség. És a legfontosabb, amiért még meg is alázkodnék, hogy jó orvosokra van pénzem. De erre is a minap jöttem rá. Folyamatosan agyalok a kérdés feltevése óta. Akkor éjjel legalább 10x kelltem a kicsikémhez (jön a foga), hulla voltam másnap és a férjem konkrétan elfelejtette felhívni a festőt. Kibuktam, hogy megint mindent én tartsak fejben. Ráripakodtam, hogy intézze el, amire 2 hete kérem....de ő csak a nagylánnyal bírkózott és nem foglalkozott a munkával. Közölte lenézően, hogy a semmirekellő munkás tudja a dolgát, vagy nem fizeti ki. Szóval "istent" játszott, és lenézett egy embert. Ezt rühellem!!! Nem tudom megszokni deeeeeeeeeee meg kell. Vele élek. Nem iszik, nem ver, imádja a gyerekeket, szeret engem, nagykanállal eszi az életet, még semmiért nem könyörögtem, ami pénzbe kerül, a legjobb orvosok kezelnek, világot láthatok és minőségi ételt eszünk. Mi a fra..ot akarok még???? Betudom annak, hogy fáradt, nyűgös voltam. A volt munkahelyemen megpofozta a férje a kolléganőmet. A másik kollégám nem tudta fizetni a főiskolát a gyermekének, a harmadik akkor vett lakást (mára elárverezték). Nem érdemlem meg a férjem! Valaki ezt írta itt. Ha ilyen kérdést még egyszer felteszek ide....és megfordul a válás gondolata a fejemben, akkor NEM IS! Az, hogy ki, mit gondol rólam bizonyos keretek között érdekel...de itt fent?! Hát lássuk be, nemigen. Köszönöm nektek is az észrevételt. A 35-ös érdekes. Érdekelne az életed, mit miért bántál meg. Elolvasva a hozzászólásaimat, nem gondolod, hogy mégis jobb így, ahogyan van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!