Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk hàzasok. Kettő gyermekünk van. A férjem szeret és mivel nagyon jó anyagiak között élünk, mindent meg is ad nekünk. De én egyre gyakrabban nem tudom elviselni. Napi szinten veszekedünk. Arra gondolok, hogy a pénz nem minden, elhagyom. Persze a vàlàssal én nem jönnék ki jól. Meddig tűr az emb er a jólétért? Nem csaljuk egymàst, csak nagyon megromlott a kapcsolatunk. Pró àltam vele többször beszélni, de nem lehet. Ég és föld vagyunk.
2014. febr. 8. 22:24
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Pont azért kezdték el az okosok azt, hogy biztos a pénzéért ment hozzá, mert nem írta, hogy szereti vagy szerette, mikor összeházasodtak. Ezért írtam, hogy csak akkor éri meg elmenni párterápiára, ha mindketten, kölcsönösen szeretik egymást. DE ott meg is kell nyílni, ezért nincs értelme elmenni, ha a férj semmi szín alatt nem akar kommunikálni. A másik dolog az, hogy a terápia sem garancia semmire, mert olyan kellemetlen dolgok kerülhetnek a felszínre, hogy lehet, pont amiatt fognak elválni, nem is az eredeti problémák miatt. Szóval eléggé rizikós a helyzet.
2014. febr. 9. 11:39
 22/41 A kérdező kommentje:

Huhhh....majdnem kitiltottak, pedig csak azt a szót, amit rám mondott valaki, kiírtam és megkérdeztem, hogy MIÉRT vagyok az?!

Nos, megismertem a férjem. Helyes, jól öltözött és pénzes volt. Le sem tagadhatta volna a pénzét, mert már akkor meseautóval jött értem és ő SAJNOS az a típus, aki kérkedik is vele. Szerettem e? Halálosan szerelmes voltam, mert valljuk be egy Andy Vajna kategória, fiatal, sármos kiadásban kinek nem csavarná el a fejét???? Azért, aki itt leri...coz, annak megnézném a férjét. Szóval szerettem, sőt szeretem ma is!!! De elviselhetetlen! Mindig is az volt, de 6 év alatt a tűrőképességem fogytán van. Ezen nem kell csodálkozni, egy teljesen átlag és átlag alatti kapcsolatban is ugyanez a helyzet. Igen, megpróbáltam beszélni vele, nem is egyszer! A fő problémám vele az, hogy mindenkit semmibe vesz, akinek nincsen pénze. Ez nem egyszerű...mert régen nekem sem volt, csak általa lett! Semmit nem csinál itthon. Itthon a lakásra nagyon igénytelen, rendetlen. Lusta, és itt van 2 gyermek és a háztartás....Mindent én csinálok, de bejárónőt nem vehetek fel, mert idegen nem teheti be a lábát. Egy szöget nem ver be, mert az a felfogása, hogy "Nem az a férfi, aki mindent megcsinál, hanem , aki kifizeti a munkást". Én megjegyzem munkás családból származom. Vitáink alatt meg is kaptam már, hogy nélküle egy 3 műszakos, alkoholista Béla felesége lennék, aki bűzlik a sörtől, de legalább kipórszívózik otthon. Na tessék!!!!!! Rib...c vagyok? Lehet! De miért? Ti nem fekszetek le a férjeitekkel, aki lehet, hogy kopaszodik, rossz a foga, és még virágot sem hoz, mert elfelejti? Én kaptam már autót, utazást.....és ápolt a férjem. Miért ne feküdnék le vele. A huszas csajok megfordulnak utána....már mondtam neki, hogy valaki kifoghatná! Nehéz ezt elmagyarázni! Csak kellő intelligenciával lehet megérteni, hogy én ugyanolyan érzelmekkel rendelkezem, mint TI. Ugyanúgy rossz lehet egy kapcsolatom, ami szerelemnek indult....

2014. febr. 9. 12:09
 23/41 anonim ***** válasza:
Ha ennyire lenéző veled, akkor miért is akarod megmenteni ezt a kapcsolatnak látszó valamit? Ha nincs meg a tisztelet az ő részéről, akkor itt már nincs miről beszélni.
2014. febr. 9. 12:18
 24/41 A kérdező kommentje:

Szóval a mindennapok elviselhetetlenek kezdenek lenni. Igen, lehet, hogy a pici miatt, akivel még sok a teendőm. A gyermekeit imádja, és engem is (gondolom, mert a hisztijeim miatt én a helyében már kivágtam volna magam). Ő nem akar hallani a válásról, de a párterápiáról sem. Nagyon nehéz eset. Csak képzeljétek el, milyen egy magát "istennek" képzelő emberrel élni. Néha úgy érzem eddig bírtam...

Eddig úgy ment, hogy szabadabb voltam, jó erőnlétben, volt energiám mindenre. Minél jobban állunk anyagilag, annál elviselhetetlenebb. Tegnap konkrétan egyensúlyozva lámpát szereltem - mert nem rángatok ide állandóan szakembert....Azt mondta nyugodtan lehet bejárónőnk....de eddig mindenkit lehordott mindennek...hiszen olyan megy bejárónőnek, akinek nincsen elég pénze. Tehát ott tartunk ismét, hogy akinek nincsen pénze, nem ember :( Néha igen, úgy érzem, hogy egy 2 szobás albérletben boldog tudnék lenni.....de lehet, hogy nem. Nem tudom.

2014. febr. 9. 12:22
 25/41 A kérdező kommentje:
Kedves zavar az erdőben! Ez csak akkor van, ha nagyon csúnyán összeveszünk....utána mindig bocsánatot kér és közli, hogy úgy kellettem ahogy voltam....Nem volt valaki ilyen helyzetben? Már nem tudom 6 év után, hogy milyen pénzt beosztani! Nem tudom, hogy éljek e továbbra is így, de biztos anyagiakkal a gyerekeknek is, vagy albérletbe, létbizonytalanságba, de nem "istennel". nehéz erre olyannak válaszolni, akinek nincsen elég pénze, mert az a pénzt választaná ész nélkül...
2014. febr. 9. 12:26
 26/41 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom te is hasonultál közben a férjedhez, akinek a pénz a legfontosabb. Gratulálok, ugyanolyan gyökér lettél, mint ő.
2014. febr. 9. 12:30
 27/41 anonim ***** válasza:
Azt azért tudod, hogy valaki nem tisztelhet és nézhet le egy embert egyszerre. Szóval melyik a valós a kettő közül? De megmondom őszintén, én soha semmi szín alatt nem tudnék elviselni egy istenkomplexusos barmot, eleve nem mentem volna hozzá. Ha belegondolsz, jogosan érezheti úgy, hogy megvett téged kilóra, szerelm ide vagy oda, ezért terrorizál a szegény Pista c. témával.
2014. febr. 9. 12:39
 28/41 A kérdező kommentje:
Kedves zavar az erdőben! Igen, ilyen emberek miatt, mint TE érdemes ide feljönni és inkognítóban írni egy kérdést. Soha, semmilyen körülmények között nem mernék megkérdezni ismerőst, barátnőt. Hiszen az összes pénzes házasság minta házasság :) Köszönöm! Igen meggondolandó amit írsz, sőt, valahol ezt érzem...ezért nem viselem (pénz ide, vagy oda) ezért írtam itt kérdést. Ha ilyen válaszok , vagyis normális érvelések lettek volna a többségtől is, akkor azt hiszem nem lenne min gondolkoznom! De mivel előtted is valami szuper értelmes emberke, feltételezhetően egy munkanélküli férj oldalán csöpög a férjem után és értelmetlenül aláz engem ...kijelenti, hogy ugyanolyan vagyok, mint a férjem...akkor miért váljak el? Amíg az ilyen - értelmes választ adni képtelen ember - a biciklién sír, addig én a nem tökéletes házasságomban az au..ban. Számít a pénz! Hogy ne számítana! Ki az, akinek nem? Teljesen tökéletes házasság nincsen! Senkinek! Van akit ütnek-vernek, van akinek iszik a párja, vagy utálja....mi talán a nyavalygásom ellenére jobban élünk, mint sok hölgy itt :) igen, veszekedés közben hangzottak el bántó mondatok, de ez sok házasságban megesik - tudom, nem mindenhol. Tudom, nem sok ember él "istentudatos" pasival, nade hogy legyen egy átlagos 150ezret hazacipelő pasi olyan? Nincsen mire! Süt a hozzászólások többségéből az irigység...tisztelet a kivételnek, de félő, hogy azok, akik itt valóban próbáltak segíteni, nem átlagos jövedelemmel rendelkeznek, és átérzik a problémát. Minden kapcsolat megromlik, de lehet rajta segíteni. Én majd kitalálok valamit! Megmentem ezt a házasságot, mert nem akarok olyan gonosz, besavanyodott ember lenni, mint itt a bun.ó hozzászólók. Köszönöm, aki megpróbált megoldást javasolni. A párterápiával fogom kezdeni...vagyis rávenni a férjem. Ha szeret eljön. Tett már más áldozatot, bízom benne, hogy valóban nem akar elveszíteni! Köszönöm a durva hozzászólásokat!!! Nagyon köszönöm, mert általatok rájöttem, hogy milyen jó életem van!
2014. febr. 9. 13:18
 29/41 anonim ***** válasza:
Figyelj, neked olyan jó életed, mint azoknak, akik ketten ugyan szegények, de megbecsülik és tisztelik egymást, biztos nincs. Ez az egyik, a másik pedig az, hogy miből gondolod, hogy ide csak nők írtak? Szerintem aki téged alázott a hozzászólásaival, azok nagyrészt férfiak. Harmadik dolog: tényleg vigyázz a párterápiával, mert olyan dolgok jöhetnek a felszínre, amikkel nehéz/lehetetlen lesz szembenézni. Én személy szerint azt gondolom, hogy ha eleve nem volt meg a tisztelet irántad ebben a házasságban, akkor nem is igazán lesz, mert a semmit nem lehet visszahozni. De te tudod, csak nehogy aztán arra a sorsra juss, mint sok pénzes ex-feleség, hogy megun, kidob, és felszed egy 10-20 évvel fiatalabb macát, mert az nem akkora nyűg.
2014. febr. 9. 13:32
 30/41 A kérdező kommentje:
Nézd 6 éve vagyunk házasok és én 35 vagyok....tehát előtte éltem átlag életet. Volt panelben 119 szomszédom, sok életét ismerem. Sőt, éltem átlag keresetű pasival is. Jól! Egy ideig, mert megromlott, mint sok embernek a kapcsolata. A kapcsolatok ilyenek. Persze vissza is mehetnék. Biztos vagyok benne, hogy nem nyomorognék, a férjem nem venné el a gyermekeimet és maximálisan költene rájuk, deee nem egyszerű ez. Férfiak írtak? Milyenek? Könyörgöm, milyenek? (már itt a full negatívakra gondolok) A gazdag pasik biztosan nem! Azok tisztában vannak nem csak a belső értékeikkel....egy pénzes pasi tudja, hogy a péne (is) számít. Ezt nem lehet külön venni. A férjem mondja" ez velem jár!" ez így van! Tudja is. Á, mindegy. Ha még pasik is lehordanak, akkor még inkább nyugodtabb vagyok. Jobb ez, mint egy párterápia :))))) Alig várom, hogy a férjem hazajöjjön a szüleitől. Rendesen várom! El sem hiszem. Pszichológus vagy "ZAE"-ben? Nem győzök itt a huszon valahány embernek hálálkodni. Más antidepresszánst szed én elmegyek ruhát venni. Nem becsülnek meg...? Két gyermeke anyja vagyok. Még elváltan is jobb helyzetem lenne, mint itt a többségnek (férfinek-nőnek egyaránt) . 6 év alatt annyit hasonultam a férjemhez, hogy nehéz megbántani...na ez itt jól jött :)
2014. febr. 9. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!