Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek gáz, ha olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha olyan házasságra vágyom, ahol alárendelt a férfi? Miért izgat fel, ha egy nő megaláz?

Figyelt kérdés
Ha a házasságban a feleségem "rabszolgája" lehetnék, kielégítene. Megcsalhatna, elvégeztethetné velem a házi munkát, egy szóval: kihasználhatna.

2014. febr. 5. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 mustafa33 ***** válasza:
Itt vagyok. (de csak ha nem akarsz megalázni) ☺
2014. ápr. 30. 23:22
 72/79 anonim ***** válasza:

Na végre,hogy elõkerültél!

:):)

2014. máj. 1. 00:34
 73/79 mustafa33 ***** válasza:
Elfoglalt máshol az a kamuzó 49% ☻.
2014. máj. 1. 00:38
 74/79 anonim ***** válasza:
Hol és milyen kamuzó?
2014. máj. 1. 00:40
 75/79 mustafa33 ***** válasza:
Kokoszak nevű kötekedik priviben is. Meg kamu kérdésekkel hülyíti a népet.
2014. máj. 1. 00:57
 76/79 A kérdező kommentje:

Most írt nekem privátot "Nem tudom?" nevű felhasználó.

Idézem: ( csúnya szavak kifütyülve )

Érdekes megfigyelni hogyan káromkodik ez a "rendes kedves" nő. Emellett az IQ-ja elég alacsony lehet, több okból is... egyrészt szenvedést kíván nekem és nem tudja, hogy az én bizony élvezném. Másrészt saját elmondása szerint rendes, de látszik az írásából hogy nem az, a káromkodás miatt, ill. hogy azt állítja paradox módon hogy "kellett" szenvednie, pedig senki sem kényszerítette semmire, a saját sorsának kovácsa volt. Harmadrészt ugyancsak alacsony IQ-ra vall, hogy "tipikus magyar"-nak titulál, holott sem a BDSM, sem a kérdés, nem tipikus magyar. Ez van. :)

Egyébként valószínűleg nem szeret sz*pni sem, mert a magamfajták miatt kellett neki kedves nőként sz*pnia.. ezek szerint egy rendes nő nem szokott sz*pni ha jól értem.

2015. febr. 22. 21:19
 77/79 A kérdező kommentje:

A levél lemaradt:

"Tipikus magyar g*** vagy, hogy r*h*dn* ki a f*jt*d!!"

2015. febr. 22. 21:49
 78/79 A kérdező kommentje:
A m*g*df*jt* f*ssz*p* g*c*k miatt sz*pt*m annyit rendes, kedves nőként!!!!!!
2015. febr. 22. 21:49
 79/79 A kérdező kommentje:
Remélem, m*gb****dt*l azóta te f**********!
2015. febr. 22. 23:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!