Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha olyan házasságra vágyom, ahol alárendelt a férfi? Miért izgat fel, ha egy nő megaláz?
Figyelt kérdés
Ha a házasságban a feleségem "rabszolgája" lehetnék, kielégítene. Megcsalhatna, elvégeztethetné velem a házi munkát, egy szóval: kihasználhatna.2014. febr. 5. 21:54
51/79 anonim válasza:
22:05
Azt hiszem gondok lennének velem, mert az elsõ 2 feleségedet és téged is jól elporolnálak.
52/79 mustafa33 válasza:
Akkor bocs, de én ezt nem tudom élvezni. ☺
53/79 A kérdező kommentje:
Én viszont élvezném :))
2014. márc. 6. 00:37
55/79 A kérdező kommentje:
Definíció szerint: "A testi – lelki – szellemi egyensúly felborulása, amely akadályozza az ember mindennapos tevékenységét és a társadalmi életben való részvételét."
Ugyan hol akadályozna ez bármit? Ráadásul élvezem is. Következésképpen, nem én vagyok beteg... hanem az, akit akadályoz valami ennek a megértésében :) Mert te viszont tényleg beteg vagy. Szűlátóköriensis
2014. márc. 6. 11:24
56/79 mustafa33 válasza:
Tudod mit? le vagy sz.... Bár ezek szerint te azt is élveznéd. ☺
57/79 A kérdező kommentje:
Ezek szerint? Hol írtam ilyet? Ha analfabéta vagy, az nem az én problémám. Azzal máshoz
2014. márc. 7. 00:52
58/79 A kérdező kommentje:
..fordulj!
2014. márc. 7. 00:52
59/79 anonim válasza:
22:47
Azt, hogy elporoljak nem tudnád élvezni, de azt , hogy 3 feleséged legyen azt élveznéd igaz?
Te szenvedni nem akarsz, de 3 nõt tudnál szenvedtetni, mert õk biztosan nem élvezik, hogy tárgynak vannak tekintve!
60/79 mustafa33 válasza:
miéert lennének tárgynak tekintve. Amit az egyik kap azt muszáj a másiknak is. Ez a törvény. Ha egy éjszaka az egyiknél voltam, másikon ugyan annál nem lehetek. ha az egyiknek lakást veszek a másik háromnak is jár. Ha az egyiknek drága ajándékot, a másik háromnak is ugyan olyan értékű jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!