Nőként mondom, hogy szerintem ez így a normális. Persze, nem a tettlegességről beszélek..
2013. okt. 23. 11:08
2/12 anonim válasza:
Ez még régről így alakult ki. Mert akkor csak a férfiak dolgoztak. És ez lehet, hogy benn maradt a nőkben, vagy lehet azért, mert a férfiak végzik az olyan munkákat. Pl kőmüves, villanyszerelő ilyenek.
De igazából csak tippelek, nem tudom.
F
2013. okt. 23. 11:11
3/12 anonim válasza:
A bibliában is meg van írva:
"Az asszonynak ezt mondta: „Felettébb megnövelem terhességed fájdalmát. Fájdalommal szülsz gyermekeket, és epekedni fogsz férjed után, ő pedig uralkodni fog rajtad.”
(1Móz 3:16)
Lehet hinni, meg lehet nem, de ettől még igaz. :)
2013. okt. 23. 11:12
4/12 Pityupocse válasza:
Mer 1 sör nem sör, a medve, nem játík, az asszony meg nem ember :))
Na meg persze azért, mert a nő a gyengébb nem, és szereti ha egy védelmező partnere van, aki képes uralni a szexuális vágyait.
2013. okt. 23. 11:31
5/12 anonim válasza:
Mert ha az életben nem domináns, legalább az ágyban legyen meg ez az érzete :)
2013. okt. 23. 17:20
6/12 Dionsyia válasza:
Ez így nem igaz. Az egyensúlyt kell keresni. Ha az a férfi a munkahelyen is főnök és ott domináns,akkor ő otthon "lazításként" szeretne inkább alárendelődni, és fordítva, az a nő aki mindig beosztottként dolgozik, az néha szeretné kicsit pattogtatni az ostort, ha máshol nem, az ágyban. :)A lényeg hogy mindkét felünk kielégülést nyerjen. Yin-és Yang. Többezer éves filozófia, még a Bibliánál is régebbi :)
És nem véletlenül rakták bele azon a bizonyos zsinaton FÉRFIAK azt az ostoba uralkodós részt...;) :D
2013. okt. 23. 21:24
7/12 anonim válasza:
Utolsó! A legtöbb férfiról és a legtöbb nőről volt szó. Az egyensúlyt keresheted, de mivel dominálásról volt szó, ezért nem is értem, hogy jön ide az egyensúly?! A példád életszerűtlen, legalábbis életemben nem hallottam olyan nőről, aki azért akart a szexuális életében dominálni, mert csak egy beosztott volt. A munka az munka, a szex meg szex. A férfi az férfi, a nő meg nő. Ezer éve így működik ez, a férfi a domináns az ágyban, mert egy nő szereti érezni ha férfival van. A nő háztartást vezessen, a férfi meg autót. Nem pedig fordítva. Ez így működik, a Ying-Yangos filozófiád meg nem véletlenül filozófia.
2013. okt. 30. 11:36
8/12 gungasam válasza:
A "dominancia" ritkán teljes és mindent átfogó. Akkor az a dominancia olyan mint a terror vagy a rabszolgaság.Általában valamely területére szorítkozik az életnek. Munkahely vagy otthon, szex vagy pénzügyek,családi kapcsolatok vagy nevelés...Amely területen nem domináns valamely ember azon a területen átengedi ezt a társának vagy társainak, esetleg "demokratikusan" oldódnak meg a problémák....A nő nem szeret alárendelt lenni, ez hülyeség...rengeteg férfit vagy nyíltan vagy közvetve,rejtetten a nő irányít...Általában van domináns fél valamely területen, nem férfi vagy nő,EMBER.
2013. okt. 31. 11:17
9/12 Dionsyia válasza:
7-es nem értetted meg,nem baj... de ugyanezt próbálja elmondani másképp az előttem szóló...
2013. nov. 10. 00:27
10/12 anonim válasza:
Akkor én kivétel vagyok. Inkább szeretek alárendelt lenni az ágyban és domináns az életben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!