Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért vannak egyesek ennyire...

Miért vannak egyesek ennyire oda a szűz lányokért?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én is szűz lány vagyok, de egyszerűen nem értem, mi ebben az olyan nagy szám. Ha válaszolok ide egy kérdésre, és elárulom, hogy 21 vagyok és szűz, hirtelen tízen rámírnak, abból a fele azt kérdi, miért vagyok még mindig az (elárulom, azért, mert nem szexelek olyannal, akivel nem illek össze és nem szeretek, és eddig még ilyen pasit nem találtam, azért meg nem fogok összejönni vkivel, hogy elveszítsem) a másik fele meg ajánlatokat tesz. És sajnos személyesen ismerek olyat is, akinek ez a "hobbija" hogy majdnem 30 évesen 18,19,20 éves szüzekkel fekszik le. De már itt is kaptam olyan priviket 30 felettiektől, akik nagyon szívesen tanítgatnának. De most komoly, nem lenne jobb egy tapasztalt csaj egy szexuális kalandhoz, mint velünk bajlódni? Ha pedig egy férfi szerelmes, és téyleg komoly kapcsolatot akar, akkor érthető, hogy nem baj, ha szűz a lány.

2013. okt. 16. 17:57
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
mert bénák a szexben és egy szűz lány nem venné észre
2013. okt. 16. 17:59
 2/34 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagy férfi, ezért nehéz lesz megérteni:)

Vannak olyanok, akiknek ez presztizskérdés, hogy ők legyenek az elsők valakinek, egyébként a dolog lelki hátterétől eltekintve valóban jobb egy tapasztalt nő, mint egy szűz.

2013. okt. 16. 18:00
 3/34 anonim válasza:
58%
mert a lány olyan dolgot adhat a pasinak amit a többi nem...valamért jó nekik ha ők az elsők neked...gondolom büszkeséggel tölti el őket...bár mondom ezt én...engem egy ismerősöm erőszakolt meg szóval mindegy
2013. okt. 16. 18:00
 4/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én is szívesen rád írnék, beszélgetnék veled, de nem akarnék tőled semmit. Nem tudom, miért, de nagyon jó érzés egy olyan lánnyal beszélgetni, aki tudom, hogy huszonéves és szűz...
2013. okt. 16. 18:01
 5/34 anonim ***** válasza:
33%
Azért jó egy szűz csaj, mert garantáltan tudjuk h nem dugta még be neki senki, szval tiszta. Ez szerintem egyértelmű. ;ddd
2013. okt. 16. 18:04
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Közös tanulás öröme. Szerintem nincs jobb, mint együtt felfedezni apránként a másikat. Egy tapasztalt nő elvárná tőlem, hogy azonnal lepedőakrobata legyek, de egy szűz lánnyal először gyengédnek kell(ene) lenni, ami jobban menne.
2013. okt. 16. 18:08
 7/34 anonim válasza:
28%
mert nem lehet tőle nemi betegséget elkapni és ugyanazért amiért nem veszel használt fehérneműt :D meg azért, mert nem adta oda magát másnak
2013. okt. 16. 18:08
 8/34 anonim ***** válasza:
Megtanulhatnád, hogy lány ne reklámozza a szüzességét, de fiú sem.
2013. okt. 16. 18:20
 9/34 anonim ***** válasza:
54%

"De most komoly, nem lenne jobb egy tapasztalt csaj egy szexuális kalandhoz, mint velünk bajlódni?"

Tapasztalt csajokat dugni ott az egész hátralevő élete az embernek. Ha pénzed van még 70 fölött is kaphatsz fiatal csajokat, mint Hugh Hefner de azok inkább tapasztalt, kiélt lányok mint szüzek. A szűz lányoknak pedig már 25-30 felett vége.

Az első válaszolónak meg üzenem ugyanazt, amit a 6-os mondott. Én is az a férfi vagyok, aki gyengéden és odaadóan szeret szexelni. Egy szűz lánnyal lehet ilyen az ember, a többi lány pedig azt várja el, hogy szó szerint vágjam oda a falhoz, húzzam fel a combját és durr bele. Vagy ugyanezt a konyhaasztalon vagy egy kocsi hátsóülésén.

Ez pedig számomra kiábrándító. Én férfiként mondom, imádom a hosszú előjátékot és a pettinget. Punciban elmenni önmagában nem több, mint a jobb markomban elmenni. A szeretkezés számomra attól szeretkezés, hogy ott van mellettem egy élő, lélegző nő akivel felfedezzük egymás testét.

2013. okt. 16. 18:37
 10/34 anonim ***** válasza:

Hát, kérdező, ezzel én is így vagyok, folyton jönnek a privik... :)

16/L/szűz :D

2013. okt. 16. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!