Miért vannak egyesek ennyire oda a szűz lányokért?
Nem vagy férfi, ezért nehéz lesz megérteni:)
Vannak olyanok, akiknek ez presztizskérdés, hogy ők legyenek az elsők valakinek, egyébként a dolog lelki hátterétől eltekintve valóban jobb egy tapasztalt nő, mint egy szűz.
"De most komoly, nem lenne jobb egy tapasztalt csaj egy szexuális kalandhoz, mint velünk bajlódni?"
Tapasztalt csajokat dugni ott az egész hátralevő élete az embernek. Ha pénzed van még 70 fölött is kaphatsz fiatal csajokat, mint Hugh Hefner de azok inkább tapasztalt, kiélt lányok mint szüzek. A szűz lányoknak pedig már 25-30 felett vége.
Az első válaszolónak meg üzenem ugyanazt, amit a 6-os mondott. Én is az a férfi vagyok, aki gyengéden és odaadóan szeret szexelni. Egy szűz lánnyal lehet ilyen az ember, a többi lány pedig azt várja el, hogy szó szerint vágjam oda a falhoz, húzzam fel a combját és durr bele. Vagy ugyanezt a konyhaasztalon vagy egy kocsi hátsóülésén.
Ez pedig számomra kiábrándító. Én férfiként mondom, imádom a hosszú előjátékot és a pettinget. Punciban elmenni önmagában nem több, mint a jobb markomban elmenni. A szeretkezés számomra attól szeretkezés, hogy ott van mellettem egy élő, lélegző nő akivel felfedezzük egymás testét.
Hát, kérdező, ezzel én is így vagyok, folyton jönnek a privik... :)
16/L/szűz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!