Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért vannak egyesek ennyire...

Miért vannak egyesek ennyire oda a szűz lányokért?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én is szűz lány vagyok, de egyszerűen nem értem, mi ebben az olyan nagy szám. Ha válaszolok ide egy kérdésre, és elárulom, hogy 21 vagyok és szűz, hirtelen tízen rámírnak, abból a fele azt kérdi, miért vagyok még mindig az (elárulom, azért, mert nem szexelek olyannal, akivel nem illek össze és nem szeretek, és eddig még ilyen pasit nem találtam, azért meg nem fogok összejönni vkivel, hogy elveszítsem) a másik fele meg ajánlatokat tesz. És sajnos személyesen ismerek olyat is, akinek ez a "hobbija" hogy majdnem 30 évesen 18,19,20 éves szüzekkel fekszik le. De már itt is kaptam olyan priviket 30 felettiektől, akik nagyon szívesen tanítgatnának. De most komoly, nem lenne jobb egy tapasztalt csaj egy szexuális kalandhoz, mint velünk bajlódni? Ha pedig egy férfi szerelmes, és téyleg komoly kapcsolatot akar, akkor érthető, hogy nem baj, ha szűz a lány.

2013. okt. 16. 17:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
#20 Több milliárd nő létezik a földön, gondolom mindenki olyan, akit te leírtál. Gratulálok, a tájékozottságod kimagasló!
2013. okt. 16. 22:23
 22/34 anonim ***** válasza:
20aska még tuti, hogy szűz :DD
2013. okt. 16. 22:25
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, betegre röhögtem magam a # 20-ason.

Köszönöm szépen, az összes tisztességes nőtársam nevében is.

Huszonéves nő vagyok, és nem vagyok szűz, viszont 1 kezem bőven elég (még sok is), hogy megszámoljam, hogy hány emberrel feküdtem le, és mind komoly kapcsolatban történt. Imádom a szexet, de sosem vágytam egyéjszakásakra, sem pedig szexkapcsolatokra, mivel csak szerelemből jó csinálni.

A mostani barátomat úgy szeretem, mint még soha senkit, és örülnék, ha ő lehetne nekem az utolsó férfi az életemben. Soha nem hazudtam neki, sőt, más fiúknak/férfiaknak sem, sem a szexuális partnereim számában, sem pedig más dologban.

Nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék.

Sok sikert az idióta felfogásodhoz!

2013. okt. 16. 23:03
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
#19: Nem, de ha választanom kell, akkor legyen szűz (mint én), minthogy ne legyen. Kiélt meg végképp ne legyen.
2013. okt. 16. 23:04
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

23-as: Miért kell leidiótáznod azt, aki máshogyan lát dolgokat? Csak a te felfogásod lehet a helyes és a szent?

Nem lehet, hogy csak teljesen különböző dolgokat tapasztaltunk? Szerinted mindenhol azonos arányban vannak r*bancok és rendes lányok?

Messziről jött ember meg azt mond, amit akar. És manapság elég sok a messziről jött ember, mert még országhatárokon át is vándorolnak az emberek.

Az interneten ezen a névtelen oldalon nem nagy dolog bevallanod az őszintét. De mikor tétje van a dolognak mert szemtől-szemben, élőben randizik két ember egymással, akkor extrém módon növekszik annak az esélye, hogy mindkét fél vetít valamit, hogy jó benyomást keltsen a másikban.

Te nem akarsz bennem jó benyomást kelteni, mert miért tennéd? De ha egy nő meg akar fogni magának egy férfit, akkor ugyanúgy mindent bevet, mintha egy férfi akar megfogni magának egy nőt.

2013. okt. 16. 23:18
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

"Miért kell leidiótáznod azt, aki máshogyan lát dolgokat? Csak a te felfogásod lehet a helyes és a szent?"

Nem. Én igencsak toleráns vagyok, de úgy látom, hogy nálad nem az van, hogy egyszerűen "máshogy gondolkozol", hanem egyenesen beteges, amit írtál.

Egyébként meg ahhoz, hogy megfogjam a barátomat, nem kellett letagadnom a szexuális partnereim számát.

Egyébként meg mit ér egy olyan kapcsolat, ha valaki nem önmagáért szereti a másikat? Semmit.

2013. okt. 16. 23:29
 27/34 anonim ***** válasza:

"Egyébként meg mit ér egy olyan kapcsolat, ha valaki nem önmagáért szereti a másikat? Semmit."

Ebből nekem tűnik nagyon úgy, hogy nem vagy tudatában annak, milyen sok nő van, aki nem így gondolkodik. Megszállottan meg akar szerezni valakit és képes évtizedekig vagy örökké hazugságban leélni az életét és ezt annyira művészien csinálja, hogy már önmaga is elhiszi egy idő után a saját hazugságait.

Attól, hogy a kis világodban erre még nem volt példa, a nagyvilágban számtalan van rá.

2013. okt. 17. 00:02
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

1. Az mutat valamit, hogy én nem nagyon ismerek ilyet. Ha tényleg olyan általános lenne, akkor láttam volna én is sokat. Nem mozgok szűk körben, sok embert ismerek, nyitott szemmel járok a világban. Szerintem nem csak egy szerencsés véletlen, hogy nem sok ilyet láttam.

2. Tegyük fel, hogy tényleg rengeteg ilyen nő van. Legyen igazad.

Viszont még ebben az esetben is, ha valaki ilyet sütne rám csak azért, mert már nem vagyok szűz, teljesen jogosan tekerném ki a nyakát (jelképesen persze). :)

2013. okt. 17. 11:30
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne használd ezt az oldalt, ide csak vagy trollok vagy csak megkeseredett emberek járnak fel. Nincs azzal baj, hogy 21 évesen szűz vagy, mert ha várod az igazit az tiszteletreméltó! Én 23 éves férfi vagyok, és én se voltam még nővel, egyrészt kissé későn érő típus vagyok, másrészt történt egy tragikus változás az életemben, harmadrészt én se találtam megfelelő lányt, és nem vagyok megalkuvó típus, ha nincs ló nem kell szamár. Engem az dühít, hogy az ilyen embereket lúzernek nézik, és nem fogják fel, hogy több dolog is állhat a háttérben. Nem kell törődni az ilyen emberekkel!
2013. okt. 18. 14:44
 30/34 anonim ***** válasza:
Használt cikkeket lehet vinni a kukába, esetleg a turkálóba.
2013. okt. 18. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!