Most már akkor nem vagy szűz ugye? Lenne pár kérdésem!
Figyelt kérdés
Délután lefeküdtem a barátommal.
Mikor szexeltünk akkor nem teljesen dugta be, csak ameddig felmegy neki a bőr, ez ér? Mármint akkor most már nem vagyok szűz?
Meg olyan kérdésem lenne hogy kb 2 percenként jött neki ki valami, de azt mondta hogy nem élvezett el, de utána mikor jött már nem volt olyan kemény neki, ez mitől lehetett?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2013. okt. 13. 19:52
1/41 Sir Sarcasm válasza:
Gumi nélkül csináltátok? Anyám borogass -_-
2/41 anonim válasza:
Nekem is volna 1 kérdésem.TE miért szexelsz?
3/41 anonim válasza:
Járt benned pénisz? Akkor már nem vagy szűz. Mellesleg remélem, hogy nem gumi nélkül csináltátok...
4/41 anonim válasza:
hány évesek vagytok egyáltalán?
5/41 anonim válasza:
Egyrészt, nem akarok alpári lenni, de volt benned egy f**z, tehát nem vagy szűz, másrészt remélem védekeztetek, mert az előváladéktól is teherbe lehet esni, valószínűleg az jött a barátodból
6/41 A kérdező kommentje:
Nem volt gumi mert csak úgy jött nem volt eltervezve, de nem élvezett el!
2013. okt. 13. 19:55
7/41 anonim válasza:
Nem élvezett el, de azért "2 percenként jött neki ki valami" és "már nem volt olyan kemény neki"... Hát aranyom, téged alaposan át/fel/megbäsztak...
8/41 anonim válasza:
Jól beléd élvezett a kis nyomi. Gyorsan keress egy kevésbé életképtelen párt magadnak, aki majd neveli a zabigyereket.
9/41 anonim válasza:
Nem élvezett el, csak két percenként. :D Bameg. .D
10/41 A kérdező kommentje:
o.O de lehet ilyen hogy kétpercenként elélvez? de akkor miért mondta azt hogy nem élvezett el?
2013. okt. 13. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!